Μεγάλοι Έλληνες καλλιτέχνες στον Οινοφόρο

Τρεις από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, τον λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, την αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου και τον εξαιρετικό Στέλιο Διονυσίου, αλλά και μια από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς, την Ασπασία Στρατηγού, μπορούμε να απολαύσουμε σε μια ακόμη μαγική μουσική βραδιά του Κτήματος Οινοφόρος το Σάββατο 31 Ιουλίου.

Το καλό λαϊκό τραγούδι, το δυνατό ρεπερτόριο, η ποιότητα , αλλά και η σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό, είναι το μυστικό της επιτυχίας της εξαιρετικής αυτής μουσικής συντροφιάς. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, o λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες. Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινός πλούτος για την μουσική μας σκηνή. Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία… θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές. Η Ασπασία Στρατηγού, μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Ραντεβού στο Κτήμα Οινοφόρος το Σάββατο 31 Ιουλίου, στις 11:00 το βράδυ.