Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Morbius και “Οσκαρικό” Ενκάντο στη μεγάλη οθόνη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο Michael Morbius, είναι ένας αινιγματικός αντι-ήρωας, θανάσιμα μολυσμένος με μια σπάνια διαταραχή του αίματος. Αποφασισμένος να σώσει κι άλλους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια, ο Dr. Morbius μπλέκεται σε ένα απελπισμένο παιχνίδι. Είναι όμως όλα όπως δείχνουν ή θα καταλήξουν χειρότερα από την ίδια την ασθένεια;

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του Ντάνιελ Εσπινόζα και με πρωταγωνιστές τους Τζάρεντ Λέτο, Ματ Σμιθ, Άντρια Αριόνα, Μάικλ Κίτον και Τζάρεντ Χάρις. Η ταινία προβάλλεται από σήμερα, καθημερινά, στις 21:30 (Σαββατοκύριακο και στις 20:00) στον κινηματογράφο Αρίων.

Το Σαββατοκύριακο στις 18:30 προβάλλεται επίσης μεταγλωττισμένο και το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός».

Σε αυτό αφηγείται την ιστορία μιας παράδοξης οικογένειας, των Μαδριγάλ, που ζουν κρυμμένοι μέσα στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι μιας πολύβουης πόλης, σε ένα υπέροχο, μαγεμένο μέρος ονόματι Ενκάντο. Η μαγεία του Ενκάντο έχει δωρίσει σε όλα τα παιδιά της οικογένειας ένα μοναδικό χάρισμα, από υπερδύναμη μέχρι και το χάρισμα της ίασης, σε όλα τα παιδιά, εκτός από ένα, τη Μιραμπέλ. Αλλά όταν ανακαλύπτει ότι η μαγεία, που περιβάλλει το Ενκάντο, βρίσκεται σε κίνδυνο, η Μιραμπέλ αποφασίζει ότι εκείνη, η μόνη συνηθισμένη Μαδριγάλ, ίσως είναι η τελευταία ελπίδα της μοναδικής οικογένειάς της.

 

spot_img

More articles

spot_img