Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

NATASSA YOUR LUXURY: Προσιτή πολυτέλεια για κάθε γυναίκα

Καταξιωμένη επαγγελματίας, απόφοιτη της ακαδημίας Vidal Sassoon και του Tony & Guy, η Νατάσσα Αντωνακέλλη γράφει τη δική της ξεχωριστή ιστορία εδώ και 26 χρόνια στον χώρο της κομμωτικής! Με βάση της το κομμωτήριο NATASSA YOUR LUXURY υπηρετεί πιστά την «αποστολή» και την φιλοσοφία του, που είναι να χαρίζει με προσιτές τιμές την πολυτέλεια που αξίζει σε κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά της.

Μάλιστα, η Νατάσσα Αντωνακέλλη είναι διπλωματούχος προσωπολόγος, που σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργήσει το κούρεμα και το χρώμα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου και γενικότερα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας. H μοναδική επαγγελματίας της πόλης, που έχει τη δυνατότητα να κρύψει τα ευαίσθητα και αδύναμα σημεία ενός προσώπου και να αναδείξει τα ωραία του χαρακτηριστικά, αξιοποιεί έτσι τη συνεχή της εκπαίδευση σε ακαδημίες του εξωτερικού για να φέρνει πάντα τις τελευταίες τάσεις, με εξειδίκευση στο «εξατομικευμένο χρώμα» και σε μοντέρνες τεχνικές χρώματος. Εκτός από τη Νατάσσα, όμως, όλη η ομάδα του κομμωτηρίου έχει άριστη εκπαίδευση και εμπειρία και φροντίζει κάθε του συνεργάτης αλλά και συνολικά όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε πελάτη και πελάτισσας.

Στο NATASSA YOUR LUXURY, πέρα από την προσωπολογία και το total look, θα βρείτε όλες τις κλασικές υπηρεσίες του κομμωτηρίου (κούρεμα γυναικείο, ανδρικό και παιδικό, χτένισμα, βαφή, ανταύγειες κλπ.), και φυσικά νυφικά χτενίσματα για την πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής σας. Αξίζει να αναφερθούμε, όμως, στη θεραπεία λείανσης με κερατίνη, η οποία δυναμώνει και ζωντανεύει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, σε συνδυασμό με το να σταματάει το φριζάρισμα και να λειαίνει το μαλλί. Στο κομμωτήριο πραγματοποιείται προηγμένη θεραπεία με εμπλουτισμένα φυσικά έλαια, που δίνει απίστευτη λάμψη σε όλους τους τύπους μαλλιών με 100% ασφαλή αποτελέσματα.

Όλα αυτά χρησιμοποιώντας τις πιο επώνυμες εταιρείες και ό,τι καλύτερο και ποιοτικότερο υπάρχει για τα χρώματα κάθε γυναίκας. Βαφές χωρίς αμμωνία αλλά και βαφές 10 λεπτών είναι από τα πιο ενδεικτικά του κομμωτηρίου, που χρησιμοποιεί προϊόντα Kérastase, L’oreal professionnel, Moroccanoil και Sassoon Professional.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το NATASSA YOUR LUXURY για τα ειδικά εξατομικευμένα πακέτα για κάθε πελάτισσα, στην οδό Ερμού 37, στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης και στο τηλέφωνο 2251046346, μέσω email στο [email protected] και στο www.natassahairsalon.gr