Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΖΑΛΑ: Τα ανταλλακτικά βρήκαν το συνεργείο τους

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την είσοδό της στο χώρο των επισκευών αυτοκινήτων παντός τύπου κάνει η εταιρεία εμπορίας ανταλλακτικών του Ανέστη Τζάλα, η οποία πλέον επεκτείνει τις δραστηριότητές της γυρίζοντας σελίδα ώστε να παρέχει πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους κατόχους αυτοκινήτων. Ο Ανέστης Τζάλας είναι η δεύτερη γενιά στην επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών Τζάλα, που εδώ και δεκαετίες αντιπροσωπεύει και διακινεί σε όλη τη Λέσβο ανταλλακτικά after market γνωστών οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού, κάνοντας την επισκευή κάθε αυτοκινήτου πιο οικονομική υπόθεση. Με μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών για τα μηχανικά μέρη, τα περιφερειακά εξαρτήματα του κάθε αυτοκινήτου, το αμάξωμα, το ηλεκτρολογικό υλικό, μπαταρίες κ.ά. η εταιρεία Τζάλα καθετοποιεί ξεκινώντας από χθες δραστηριότητα και στο σκέλος της επισκευής, με δικό της συνεργείο, ακριβώς δίπλα από το κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών. 

Όπως είπε ο Ανέστης Τζάλας στα Νέα της Λέσβου: «Κάθε εποχή έχει τις δικές της προκλήσεις και η επιχείρησή μας εδώ και δεκαετίες πάντα απαντούσε σε αυτές φροντίζοντας να είναι μπροστά, με στόχο την παροχή ποιοτικών αλλά και συνάμα οικονομικών προτάσεων για τις ανάγκες του κάθε κατόχου αυτοκινήτου. Με το συνεργείο μας ερχόμαστε να παρέχουμε μια πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία στους πελάτες μας, ενώ συνεχίζει να παραμένει και η διακίνηση των ανταλλακτικών ανεξάρτητα από τη λειτουργία του συνεργείου. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές για κάθε αυτοκίνητο». 

Τα εγκαίνια έγιναν χθες με την παρουσία πελατών, φίλων της επιχείρησης που ευχήθηκαν στην οικογένεια Τζάλα καλή αρχή. Το κατάστημα του κ. Τζάλα βρίσκεται στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη 89. Το τηλέφωνο της επιχείρησης είναι: 2251021544.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img