Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Νεκρός 38χρονος στρατιωτικός

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 38χρονος στρατιωτικός που υπηρετούσε σε μονάδα της Λάρσου ενώ καταγόταν από την περιοχή της Ξάνθης. Ο άτυχος στρατιωτικός είχε βγει ελεύθερος υπηρεσίας από το ΣΤΕΠ τις τελευταίες 5 ημέρες λόγω ιογενούς λοίμωξης (δεν είχε επιβεβαιωθεί κορονοϊός) και καθώς δεν έδινε σημεία ζωής και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα του, οι γονείς του από την Ξάνθη επικοινώνησαν με την αστυνομία ζητώντας τη συνδρομή της.

Όταν οι αστυνομικοί σήμερα το μεσημέρι άνοιξαν την πόρτα βρέθηκαν μπροστά στο δυσάρεστο θέαμα καθώς ο 38χρονος φαίνεται ότι είχε πεθάνει από την αρχή της αναρρωτικής του άδειας από ανακοπή της καρδιάς.

Περαιτέρω φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή ενώ σε επίπεδο στρατού σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διαπιστωθεί αν υπήρχε όπως προβλέπεται επαφή από τη μονάδα με τον ασθενή ο ο οποίος σημειωτέον πως διέμενε μόνος του καθώς δεν είχε οικογενειακές υποχρεώσεις.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στα Νέα της Λέσβου στο φύλλο της Δευτέρας με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τις τελευταίες εμφανίσεις του άτυχου νέου και τη μαρτυρία ατόμου που ήταν ένας από τους τελευταίους που τον είχαν δει ζωντανό στη Μυτιλήνη.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img