Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Νεκρός στο δρόμο 59χρονος δικυκλιστής

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην περιοχή της Μήθυμνας η απώλεια ενός 59χρονου οικογενειάρχη πατέρα τριών παιδιών ο οποίος βρέθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα πεσμένος μπρούμυτα στο οδόστρωμα και σε τοίχο μικρού ύψους 3 μέτρα  από το μηχανάκι του  στο δρόμο απέναντι από το γήπεδο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας λίγη ώρα πριν βρισκόταν με φίλους στο λιμάνι της περιοχής και είχε μεταφέρει με το μηχανάκι φίλο του στην κατοικία του ενώ ο ίδιος επέστρεφε για το σπίτι του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 59χρονος έπεσε πάνω σε περίφραξη ωστόσο η έκθεση του ιατροδικαστή από τη νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στα αιτία του θανάτου αν δηλαδή πρόκειται για θανάσιμο τραυματισμό από ανατροπή του δικύκλου ή αν ενδεχομένως ο άνθρωπος έχασε τις αισθήσεις του από παθολογικά αίτια ενώ βρισκόταν στο δρόμο.

Πάντως σε περίπτωση που η νεκροψία επιβεβαιώσει ότι ο 59χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση του δικύκλου του στο δρόμο τότε η Λέσβος θα μετρήσει το τέταρτο θύμα τροχαίου από εκτροπή του οχήματος μέσα σε μικρό διάστημα.