Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νέο γραφείο “Π² Tax Services”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες φορολογικής, συμβουλευτικής και οικονομικής διαχείρισης παρέχει η νέα επιχείρηση “Π² Tax Services” του Πέτρου Κουλουκάκη και του Παντελή Βερρή, που ξεκίνησε την λειτουργία της στην συμβολή των οδών Καραντώνη και Αγίου Θεράποντος, στη Μυτιλήνη. Το “Π² Tax Services” είναι μια νέα, σύγχρονη επιχείρηση που δημιουργήθηκε για να καλύψει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των πελατών, συμβαδίζοντας με τις υψηλές απαιτήσεις της εποχής στη λογιστική και όχι μόνο. 

Αποστολή του γραφείου είναι να προσφέρει εξειδικευμένες φορολογικές υπηρεσίες για τον απλό πολίτη, τους επιχειρηματίες, και όλους όσους αναζητούν την απαιτούμενη εμπειρία και επαγγελματικότητα στον τομέα των οικονομικών. Αναλαμβάνει όλες τις λογιστικές υπηρεσίες (φορολογικές δηλώσεις, έκδοση ΦΠΑ, αιτήσεις, κλπ.), πληρωμές, western union, ενώ είναι και συνεργάτης της εταιρείας “ΗΡΩΝ” .

Στο “Π² Tax Services” κάθε πελάτης θεωρείται και είναι μοναδικός. Το προσωπικό επικεντρώνεται στις ανάγκες του και εργάζεται με γνώμονα να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Οι έμπειροι φοροτεχνικοί του γραφείου είναι εκεί για να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση και να καθοδηγήσουν τους πελάτες μέσα από τον πολύπλοκο φορολογικό κώδικα.

Το “Π² Tax Services” αναλαμβάνει όχι μόνο τις φορολογικές δηλώσεις, αλλά και τη διαχείριση των πληρωμών και των αιτήσεων των πελατών του σε φορείς και οργανισμούς, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι πληρωμές εκτελούνται σωστά και έγκαιρα. Επίσης, παρέχει τις υπηρεσίες του στην υποβολή αιτήσεων για φορολογικά και άλλα θέματα, εξασφαλίζοντας ότι η διαδικασία θα είναι σωστή και αποτελεσματική. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510 48604.

spot_img

More articles

spot_img