Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Νέο κατάστημα “Nova” στην αρχή της αγοράς

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ένα νέο κατάστημα “Nova” άνοιξε τους τελευταίους μήνες στη Μυτιλήνη, επί της οδού Ερμού 9, στην αρχή της αγοράς, όπου θα βρείτε λύσεις για γρήγορο Internet, κινητή και σταθερή τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση και προϊόντα τεχνολογίας.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο όπου μπορείτε να δείτε σε λειτουργία όλες τις υπηρεσίες “Nova” για επαγγελματικούς χώρους, αλλά και για το σπίτι.

Το ειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να σας εξυπηρετήσει και να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν και την υπηρεσία που καλύπτει τις ανάγκες σας. Επισκεφτείτε σήμερα το νέο κατάστημα και ανακαλύψτε μια νέα εποχή συνδεσιμότητας!

Νέα προγράμματα Unlimited+ από τη Nova

Παράλληλα ήρθαν τα νέα προγράμματα κινητής unlimited+ GB από τη “Nova”, με απεριόριστη ομιλία, μηνύματα και τα GB που χρειάζεται ο κάθε συνδρομητής. Η “Nova” έφερε την απεριόριστη επικοινωνία για όλους! Διάλεξε μόνο τα GB σου! Απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς εθνικά σταθερά και κινητά, απεριόριστα SMS και το 5G Internet που χρειάζεσαι.

Τα επαγγελματικά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας εξασφαλίζουν γρήγορες ταχύτητες internet, απεριόριστη επικοινωνία και απεριόριστα GB, αρκεί να διαλέξεις το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σου, με τα νέα εταιρικά προγράμματα κινητής της Nova.

Επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 22510 47133 για συνδρομές και υπηρεσίες Nova, όπως:

  •  Συμβόλαια κινητών και mobile internet
  • Καρτοκινητά και ανανέωση χρόνου ομιλίας
  • Συσκευές κινητών με επιδότηση
  • Αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων
  • Συμβόλαια Σταθερής τηλεφωνίας, Fiber internet και συνδυαστικά προγράμματα
  • Τηλεόραση EON TV
  • Εξόφληση λογαριασμών με μετρητά ή πιστωτική κάρτα χωρίς επιπλέον έξοδα και με άμεση ενημέρωση του υπολοίπου σας.
spot_img

More articles