Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέος χώρος για το βιβλιοπωλείο “Πάπυρος”!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Άνοιξε τα φτερά του το γνωστό βιβλιοπωλείο “Πάπυρος” και μετά από 18 χρόνια λειτουργίας στην οδό Πιττακού, τις τελευταίες εβδομάδες μεταφέρθηκε επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 29, σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. 

Γνωρίζοντας τις ανάγκες του μαθητή και των επιχειρήσεων, ο “Πάπυρος” διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε είδη γραφικής ύλης, μολύβια, στυλό, τετράδια, μπλοκ, κασετίνες, τσάντες αυτοκόλλητα, μακέτες, κάρτες, κλπ., ενώ τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε και στον χώρο του βιβλίου. Βιβλία παιδικά και ενηλίκων, ξενόγλωσσα και βοηθήματα για όλες τις τάξεις του σχολείου, σε οικονομικές τιμές.

Στην επιχείρηση παρέχονται επίσης υπηρεσίες φωτοτυπιών, εκτυπώσεων, δακτυλογραφήσεων και ψηφιοποίηση αρχείων, καθώς επίσης μηχάνημα σκαναρίσματος, απεικόνισης ιατρικών εξετάσεων και cd. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να στείλει και να λάβει email, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου μπορεί χρησιμοποιήσει υπολογιστή και να κάνει με ασφάλεια τις ηλεκτρονικές του εργασίες. Τα τελευταία 2 χρόνια ο “Πάπυρος” παρέχει και εκτυπώσεις 3D.

Παράλληλα, λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης στο www.papyroslesvos.gr. 

Υπεύθυνη επιχείρησης, Μαρία Βουτσή, τηλέφωνο επικοινωνίας 22510 40105.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img