Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο Γιάννης Χαρούλης στην Καλλονή

Ο Γιάννης Χαρούλης θα βάλει τη μουσική του υπογραφή στη πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στη Λέσβο, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, στις 21:00, στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλονής «Κώστας Κεντέρης». Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στο νησί μας, γεγονός που αποδεικνύεται μεταξύ άλλων και από τους κατάμεστους από θεατές χώρους σε κάθε παρουσία του εδώ τα προηγούμενα χρόνια.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες του χειμώνα, που προηγήθηκε, καθιστούν ακόμη πιο πολυαναμενόμενη αυτή τη συναυλία. «Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν, η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών, που συμπληρώνει: «Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να “είμαστε μαζί” και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη “μουσική αγκαλιά”».

Μαζί με τον Γιάννη Χαρούλη θα είναι και οι μουσικοί Λευτέρης Ανδριώτης (Λύρα), Βασίλης Μπαχαρίδης (Κρουστά), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (Ηλεκτρική Κιθάρα), Πάνος Τόλιος (Κρουστά), Ορέστης Μπενέκας (Πλήκτρα) και Mark Nieuwenhuis (Τρομπέτα), ενώ η τεχνική υποστήριξη θα γίνει από τους Παναγιώτη Ριζόπουλο και Νίκο Κωνσταντάκη στον ήχο και τη Μαρία Βενετάκη στον φωτισμό.

Για την συναυλία εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid-19, και εισιτήρια προπωλούνται στα παρακάτω σημεία:

  • Café Bar Ναυάγιο (Μυτιλήνη)
  • Café Bar Fisheye (Μυτιλήνη)
  • Café Bar Gustozzo (Καλλονή)
  • Public (Μυτιλήνη)

Και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr