Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ο Γιώργος Περρής στο Κάστρο Μυτιλήνης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το Θερινό Θέατρο του Κάστρου Μυτιλήνης γίνεται σταθμός για την καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Περρή που θα φέρει κάτι από τη μαγεία της μουσικής του σε κάθε πόλη της Ελλάδας που θα εμφανιστεί. Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ. Ο Γιώργος, με τον γνώριμο και ζεστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει, ετοιμάζει για το κοινό του μια γιορτή χαράς και ετοιμάζεται να τραγουδήσει, να μοιραστεί και να συγκινήσει με τη σπάνια φωνή του. Κι επειδή πρόκειται για συναυλία του Γιώργου Περρή, το χιούμορ, απαραίτητο συστατικό κάθε του εμφάνισης, γίνεται το αόρατο νήμα που θα ενώσει τις ιστορίες ανάμεσα στα τραγούδια του. 

Στην συναυλία του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τραγούδια από το ξεκίνημά του έως και το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο, “Θα σ’ αγαπώ” που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Γλώσσες και χώρες θα μπερδευτούν γλυκά στο πρόγραμμα, από τα “Καρδιά Κοίτα” και “Όλα Ένα” ως τα τραγούδια που τον έκαναν να ξεχωρίσει στο διεθνές μουσικό στερέωμα: “I will wait for you”, “Jesuis malade”, “Disobey”, ανάμεσα σε άλλα και κάποιες διασκευές-έκπληξη αγαπημένων τραγουδιών από κάθε γωνιά του κόσμου. 

Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Σας υπόσχομαι ένα βράδυ-διαδρομή, με ευγνωμοσύνη, συγκίνηση και σεβασμό. Έχω πολλές ιστορίες και τραγούδια να μοιραστώ μαζί σας από την τελευταία φορά που ανταμώσαμε. Σας περιμένω να συνδεθούμε μέσα από αυτό το μαγικό και θείο πράγμα που είναι η μουσική. Με όλη μου την αγάπη, Γιώργος». 

Ραντεβού με τον Γιώργο Περρή στο Θερινό Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης 12 Ιουλίου! Προπώληση εισιτηρίων διαδικτυακά στην ιστοσελίδα: https://www.ticketservices.gr/event/mytilene-giorgos-perris/ και διά ζώσης στο βιβλιοπωλείο Book and Art, αλλά και στο Tαμείο του Δημοτικού Θεάτρου. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img