Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο καθένας το μπε(γ)λέρι του………!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Παρέλαση ζαρκαδιών και κροκοδείλων απ’ τα ευροψηφοδέλτια βρεεεεεεε! Δεν έχω δει βέβαια ακόμα τον Καραγκούνη, την Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, τον Χίο, τον Καρβέλα σε ποιο απ’ τα μαντριά θα μπαραντίσουν, αλλά ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμα… ξέρετε, η αυτοπροβολή δεν έχει όρια. 

*** Σε μια από τις πιο όμορφες (και παράλληλα εγκαταλελειμμένες) περιοχές της πόλης μας, όπου έχω περάσει και τα παιδικά μου χρόνια είναι η ΚΟΥΛΜΠΑΡΑ. Εκεί λοιπόν υπάρχει (ίσως) και ο πιο άσχημος και ακατάλληλος δρόμος της πόλης μας και αυτό με στεναχωρεί αρκετά, διότι ήτανε μια πολύ όμορφη και γραφική γειτονιά που δυστυχώς έχει αφεθεί στην τύχη της. Μιλώ λοιπόν για τον κεντρικό δρόμο αυτής της πάλαι ποτέ όμορφης περιοχής, την οδό Βερναρδάκη, η οποία είναι άκρως επικίνδυνη (μπαλώματα-λακκούβες-χαντάκια) και για τους πεζούς αλλά και για τους οδηγούς πάσης φύσεως τροχοφόρου. Δεν υπάρχουν άραγε εκεί άνθρωποι που να ενδιαφέρονται για το καλό της περιοχής τους; Nα το απαιτήσουν από τους αρμόδιους φορείς να προσεχθεί αυτή η γειτονιά, και να ξαναβρεί την αίγλη της;

*** Δεν ξέρω αν ο Κασσελάκης την ώρα που τον βαφτίζανε στις ΗΠΑ (όπως είπε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο) είδε στην κολυμπήθρα μέσα να σχηματίζεται ο σταυρός με το λάδι που τον είχανε αλείψει, αλλά στην δικιά μου βάφτιση, εμφανίστηκε η εικόνα του Γιούτσου και του Δεληκάρη. Άρα να μην ελπίζω σε τίποτα… μεγάλο ε;

*** Εγώ θα ψηφίσω ΝΔ, μόνο όταν ο Κυριάκος στις επόμενες εθνικές εκλογές, αποφασίσει να βάλει τον Φρέντι Μπελέρι Υπουργό Εξωτερικών ή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

*** «Γεμάτη» ως γνωστόν η πλατεία Σαπφούς προχθές που είχε γενική απεργία. Η τιμημένη Λέσβος. Πού ήταν όλοι αυτοί που κλαίγονται καθημερινά, ότι δεν τους φτάνουν μισθοί – οι συντάξεις – και τα μεροκάματά τους; Μήπως ρε παιδιά είμαστε όλοι υποτελείς  και επιδοματολιγούρια;;; Οι κλακαδόροι της κυβέρνησης, που ξέρουν να μυξοκλαίνε και να διαμαρτύρονται μόνο στους καφενέδες και εκ του καναπέως; Φαίνεται, μάλλον θα έχουν λύσει τα προβλήματά τους!!!!!!  Βρε καλά μας κάνουν και μας «προσφολιάζουν» οι κυβερνώντες σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται… Άλλωστε εδώ στην Λέσβο τις τελευταίες μια-δυο δεκαετίες, οι αυτοαπασχολούμενοι έχουν αυξηθεί επικίνδυνα!!

*** Το αν μας κυβερνάνε τζάκια, δεν φταίνε αυτά. Φταίει, το ότι υπάρχουν πολλά εκατομμύρια κούτσουρα για άναμμα.

*** Κάποτε πριν τα κοινωνικά δίκτυα, μόνο η οικογένειά σου ήξερε το πόσο βλάκας ή ηλίθιος ήσουν.

*** Αααα, όλα κι όλα, για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και την «περιφρούρηση» απεργιακών κινητοποιήσεων, η Αστυνομία είναι πολύ καλή στην δουλειά της. Τώρα για άλλα θέματα, μην έχετε και πολλές απαιτήσεις βρε αχάριστοι!!!! 

*** Σήμερα είναι ο Ακάθιστος Ύμνος, να μην ξεχνιόμαστε. Εντάξει;

spot_img

More articles

spot_img
spot_img