Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Οι «Εικόνες» στη Λέσβο αυτό το Σαββατοκύριακο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Η έκτακτη επικαιρότητα του προηγούμενο Σαββατοκύριακου δεν επέτρεψε την προγραμματισμένη προβολή των δύο επεισοδίων της εκπομπής «Εικόνες» με το αφιέρωμα στη Λέσβο. Η εκπομπή του Τάσου Δούση για το νησί μας, όμως, θα προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό Open αυτό το Σαββατοκύριακο, σε δύο μέρη.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Τάσου Δούση στα ΝΕΑ της Λέσβου

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 17:45 ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ξεναγούν στη Μυτιλήνη, την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του νησιού. Επισκέπτονται το Κάστρο της πόλης, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια της Μεσογείου, καθώς και τον Άγιο Θεράποντα, την εκκλησία σύμβολο της Μυτιλήνης. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του στη συνέχεια, ανακαλύπτουν το γραφικό Πλωμάρι, την πανέμορφη Αγιάσο, ενώ επισκέπτονται και το θαυματουργό μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ και μας αποκαλύπτουν τη μακραίωνη ιστορία του.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 17:45 το ταξίδι συνεχίζεται με τον Τάσο Δούση και τις «ΕΙΚΟΝΕΣ» να επισκέπτονται τον Μόλυβο, αλλά και το κάστρο του για να απολαύσουν την ανυπέρβλητη πανοραμική θέα, τον ανέγγιχτο παράδεισο της Συκαμιάς και την παραδοσιακή Πέτρα με την υπέροχη παραλία.

Φτάνουν μέχρι το Μανταμάδο για να μας παρουσιάσουν τον θαυματουργό Ταξιάρχη με το αυστηρό ύφος, ενώ στο Σίγρι μας ξεναγούν στο περίφημο Απολιθωμένο Δάσος. Τέλος, ανακαλύπτουν τον Γαβαθά, ένα ανεξερεύνητο χωριό για λίγους αλλά και την Ερεσό, την πατρίδα της Σαπφούς.

Αν πάλι δεν μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να δείτε τα δύο μέρη της εκπομπής εδώ.

Δείτε το τρέιλερ: 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις