Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Οικογενειακή τραγωδία…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια Ζαφειρέλλη με την σύζυγο καθηλωμένη στο κρεβάτι μετά από τον σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο ατύχημα και τον σύζυγο να προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να καλυφθεί ένα ποσό για την αποκατάστασή της σε ειδικό κέντρο όπου βρίσκεται. Πρόκειται για την ανθρώπινη ιστορία που αναδείχθηκε μέσα από την οργάνωση Πράξη Ζωής και δημοσίευσαν και τα Νέα της Λέσβου, σε μία προσπάθεια να ενημερώσουν τους πολίτες ώστε να βοηθήσουν στον αγώνα τον σύζυγο, Στρατή Ζαφειρέλλη, “να σηκώσει από το κρεβάτι” τη γυναίκα του, Εύα, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα ο ίδιος με χίλιες δυο δυσκολίες τη μικρή τους κόρη.   

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, το ποσό από τις ενισχύσεις των πολιτών συγκεντρώθηκε τις προηγούμενες μέρες και ο σύζυγος είχε ευχαριστήσει από τηλεοράσεως για την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας και την βοήθεια που του παρείχαν. Ωστόσο πριν προλάβει να δει ποια θα ήταν τα αποτελέσματα των θεραπειών στη σύζυγό του, τραυματίστηκε και ο ίδιος το πρωί της Κυριακής στην περιοχή της Παναγιούδας. Πιθανολογείται ότι κατευθυνόταν ή επέστρεφε το πρωί της Κυριακής από το προσκύνημα του Ταξιάρχη, αν και στο δελτίο Τύπου η αστυνομία δεν αναφέρει την κατεύθυνση του δικύκλου.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, για λόγους που διερευνώνται, το μηχανάκι ξέφυγε από την πορεία του με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης και μάλιστα έχει εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή.

Η παραπάνω εξέλιξη μετατρέπει σε τραγωδία τη χτυπημένη από τη μοίρα οικογένεια Ζαφειρέλλη, ενώ τραγική φιγούρα είναι το κοριτσάκι της Εύας και του Στρατή, το οποίο έχοντας τη μητέρα του καθηλωμένη, τώρα κινδυνεύει να χάσει και τον πατέρα του που βρίσκεται στην Εντατική του νοσοκομείου. Να σημειώσουμε ότι το μικρό παιδί φιλοξενείται από τους γονείς της μητέρας του.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις