Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πάει Ελευσίνα το Χριστιανικό Κέντρο Νεότητας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στην Ελευσίνα θα βρεθεί το Χορευτικό Τμήμα του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητας της Μητρόπολης Μυτιλήνης, προκειμένου να συμμετάσχει σε χορευτικό αντάμωμα που διοργανώνεται τον Οκτώβρη. Ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί το αντάμωμα δεν είναι τυχαίος, καθώς η Ελευσίνα ανακηρύχτηκε Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2023 και η συμμετοχή χορευτικού συλλόγου από το νησί μας είναι πολύ σημαντική. Θα συμμετέχουν και χορευτικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. 

Τα χορευτικά τμήματα που θα πάρουν μέρος θα χορέψουν σε ζωντανή μουσική από καταξιωμένους και γνωστούς μουσικούς μεγάλης εμβέλειας. Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μουσικοχορευτική εκδήλωση και το Χριστιανικό Κέντρο Νεότητας θα εκπροσωπήσει το νησί μας, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Η πολύ καλή δουλειά του χορευτικού τμήματος του συλλόγου, αλλά και της προέδρου και δασκάλας των χορογραφιών, Μαρίας Καραλή, αποδίδει.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου: «Το Χριστιανικό Κέντρο Νεότητος Μυτιλήνης για άλλη μία φορά θα εκπροσωπήσει το νησί μας παρουσιάζοντας τοπικούς μας χορούς στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023.Οι ετοιμασίες μας συνεχίζονται και ανυπομονούμε γι’ αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που δεν θα γινόταν χωρίς την στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα της κυρίας Αναστασίας Αντωνέλλη, που πάντα είναι αρωγός σε κάθε πολιτιστική δραστηριότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς!!».

spot_img

More articles

spot_img