Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Μαγικός τόπος «απόδρασης» για παιδιά και μεγάλους

Μόλις ένα χιλιόμετρο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης, στην περιοχή του Γαϊδαρανήφορου ο παιδότοπος «Καραμέλα» από το 2005 αποτελεί έναν μαγικό τόπο απόδρασης τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους! Ένας ειδικά διαμορφωμένος και ασφαλής χώρος, όπου όλους τους μήνες του χρόνου τα παιδιά μπορούν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές παιχνιδιού και δημιουργίας, και οι γονείς τους να χαλαρώσουν. Σύνθημά του; «Το παιχνίδι είναι διασκέδαση, αρκεί να γίνεται πάντα με ασφάλεια»!

Επιπλέον στο «Καραμέλα» μπορείτε να οργανώσετε το παιδικό πάρτι γενεθλίων ή άλλες εκδηλώσεις σε πολύ φιλικές και συμφέρουσες τιμές, με εγγυημένη την ποιότητα των υπηρεσιών του και την ψυχαγωγία των καλεσμένων σας, μικρών και μεγάλων. Εκτός από αυτά όμως δεν λείπουν και τα θεματικά πάρτι στον παιδότοπο τα Χριστούγεννα και τις Απόκριες, που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του να διασκεδάσουν όλοι μαζί σε βραδιές γεμάτες δώρα, παιχνίδια και εκπλήξεις.

Οι υπεύθυνοι του παιδότοπου «Καραμέλα» με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και ειδικές σπουδές πάνω στην παιδική ψυχολογία και παιδαγωγική δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια, καθώς όλα τα παιχνίδια που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης και των Ευρωπαϊκών οργάνων ελέγχου ασφαλείας, ενώ γίνεται πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για να χαίρονται τα παιδιά το παιχνίδι και οι γονείς τους να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους, στην ευχάριστη ατμόσφαιρα της αίθουσας δίπλα στα παιχνίδια ή ακόμα να λείψουν για εξωτερικές εργασίες, ξέγνοιαστοι ότι το παιδί τους παίζει σ’ ένα περι­βάλλον που πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.

Ο παιδότοπος «Καραμέλα» βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Λουτρών και είναι ανοικτός καθημερινά από 17:30 έως 21:30, ενώ τις Κυριακές και τις αργίες και τα πρωινά από 10:30 μέχρι 14:00. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο 2251 026542.