Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Πάμε μια βόλτα στην ‘’Εδέμ του Μπέη’’;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σε ένα καταπράσινο κτήμα με ελαιώνες, κοντά στην Αγία Παρασκευή, θα βρείτε μια πραγματική όαση μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας, που δεν είναι άλλη από την ‘’Εδέμ του Μπέη’’. 

Η ‘’Εδέμ’’ έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια για τους ντόπιους συνώνυμη με το καλό φαγητό, την ποιοτική διασκέδαση και φυσικά… τον μοναδικό ζωολογικό κήπο που διατηρεί, με πολλά είδη εξωτικών και οικόσιτων πτηνών αλλά και ελάφια, ρακούν, πόνι, μέχρι και… λάμα! Έτσι, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τον καφέ τους, τα νόστιμα παραδοσιακά αλλά και πιο… ‘’γκουρμέ’’ πιάτα, ή το ποτό τους με μια βόλτα στην φύση, ατενίζοντας την απεριόριστη θέα στον Όλυμπο και τον κόλπο Καλλονής. 

Επιπλέον ο πολυχώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για να φιλοξενεί παντός τύπου εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων δεξιώσεις γάμου ή βάπτισης, με συνολικό αριθμό καλεσμένων που φτάνει τα 1.000 άτομα!

Όπως και αν έχετε ονειρευτεί το ευτυχές για εσάς γεγονός, το έμπειρο προσωπικό της ‘’Εδέμ του Μπέη’’ θα σας στηρίξει έχοντας για εσάς ευφάνταστες προτάσεις διακόσμησης, μουσικής επένδυσης, μενού, και για κάθε τι άλλο χρειαστεί προκειμένου να χαρείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας απερίσπαστοι την σημαντική αυτή μέρα!

‘’Εδέμ του Μπέη’’ – τηλ. κρατήσεων 2253300816, facebook και instagram: Edem Bey Farm- Η Εδέμ του Μπέη-Αγρόκτημα Γρηγοριάδη.

- Advertisement -

More articles

spot_img