Πάνω από 1.500 διαδηλωτές θέλουν να μπουν στη Μυτιλήνη (UPDATED)

  • Ένταση στον Καρά Τεπέ με πρόσφυγες και μετανάστες

Ένταση αυτή την ώρα στην περιοχή του Καρά Τεπέ και λόγω μεγάλης διαδήλωσης προσφύγων και μεταναστών που με πανό ζητώντας την ελευθερία τους επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς την Μυτιλήνη, κατάφερε όμως να τους μπλοκάρει  η Αστυνομία πριν τη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας οι διαδηλωτές υπερβαίνουν τα 1.500 και προς τούτο έχουν διατεθεί οι μεγάλες δυνάμεις της Αστυνομίας τις οποίες συντονίζει ο ίδιος ο Ταξίαρχος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου ο οποίος βρίσκεται στο δρόμο παρότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται μόνο για γυναίκες αλλά οι περισσότεροι είναι άνδρες που φωνάζουν συνθήματα.

Στο σημείο κατευθύνθηκε και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης για να δηλώσει τη συμπαράστασή του στους αλλοδαπούς ενώ η Αστυνομία συνιστά στους οδηγούς να μην κατευθύνονται προς την Επάνω Σκάλα καθώς η κυκλοφορία διοχετεύεται από τη βόρεια παράκαμψη και η ταλαιπωρία και το μποτιλιάρισμα είναι μεγάλο.


UPDATE

ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ 

Στο κέντρο της Μυτιλήνης οι διαδηλωτές

Έμφραγμα αυτή την ώρα στους κεντρικούς δρόμους της Μυτιλήνης καθώς οι διαδηλωτές πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης όπου παραμένουν διαμαρτυρόμενοι.

Αναλυτικό ρεπορτάζ  με φωτογραφικό υλικό στο αυριανό φύλλο των “Νέων της Λέσβου”.