Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Παρέμβαση Προκόπη Τζιμή: «Εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό»

Την εμπιστοσύνη της στις ενέργειες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε νωρίτερα η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας – ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Λέσβου και ο Πρόεδρός της Προκόπης Τζιμής, με αφορμή την χθεσινή κινητοποίηση στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

«Αυτή η Κυβέρνηση με  ισχυρά εθνικά και πατριωτικά αντανακλαστικά, αφού πρώτα ισχυροποίησε την  αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας και ενδυνάμωσε τις διεθνείς συμμαχίες μας, σχεδόν μηδένισε τις προσφυγικές ροές στην πατρίδα μας και δη στο νησί μας, σε αντίθεση με τις ανεξέλεγκτες και απαράδεκτες καταστάσεις, που βιώσαμε επί ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ» σημειώνει ο κ. Τζιμής, υποστηρίζοντας πως η Κυβέρνηση της ΝΔ εγγυάται ότι η δημιουργία μιας καλά οργανωμένης δομής μακριά από τον αστικό ιστό, με τις σωστές προδιαγραφές και με τις υποδομές που θα έχει, θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο το νησί μας βάζοντας τάξη στη διαχείριση των όποιων νέων αφίξεων και μόνο κατ’ αυτό τον τρόπο η Λέσβος δεν θα επηρεαστεί ξανά από το μεταναστευτικό.

«Είναι φανερό, πλέον, πως τα προβλήματα εκείνων, οι οποίοι  οχυρώνονται πίσω από τα χαρακώματα της έντασης και της διχόνοιας,  δεν είναι μόνο η μη  δημιουργία της νέας κλειστής δομής,  αλλά και η μη  ύπαρξη των θαλασσίων συνόρων και η έλλειψη  φύλαξής τους από το κράτος» δήλωσε ο κ. Τζιμής, ακολουθώντας την τοποθέτηση του κ. Μηταράκη στην ανακοίνωσή του όπου επιπλέον καταλογίζει κομματικά και συντεχνιακά συμφέροντα σε όσους ως «διοργανωτές»  ξεσηκώνουν τους πολίτες της Λέσβου, που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου τους.