Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ «ΒΡΑΝΗΣ»: 21 χρόνια εγγύηση και ποιότητα

Με τα κρύα να κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους και καθώς προετοιμαζόμαστε για την έλευση του χειμώνα, ξεκινά και η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης. Οι διανομές έχουν ξεκινήσει ήδη και στην αναζήτηση εγγυημένης και ποιοτικής παροχής υπηρεσιών η απάντηση είναι η επιχείρηση «Βράνης» στην Χρυσομαλλούσα, στην οδό Αναπαύσεως 10 (πίσω από την εκκλησία της Χρυσομαλλούσας). Ο Ταρσίζιος Βράνης με 21 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, εγγυάται την άμεση, ποιοτική και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας, για να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης, που θα εφοδιάσει τον λέβητά σας έγκαιρα και σε καλές τιμές!

Μπορεί το πετρέλαιο να αποτελεί μια από τις πιο ακριβές λύσεις θέρμανσης, όμως, παραμένει με διαφορά ο πλέον αποδοτικός τρόπος για να ζεστάνετε το σπίτι σας το χειμώνα. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που η τιμή του έχει αυξηθεί, η προμήθεια πετρελαίου αποτελεί μια σοβαρή υπόθεση. Η εταιρεία Βράνης είναι δίπλα σας με το έμπειρο προσωπικό της, εγγυάται για την επαγγελματική, αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαχείριση πολυκατοικιών και έκδοση κοινοχρήστων

Παράλληλα το δυναμικό της επιχείρησης καλύπτει τις ανάγκες της πολυκατοικίας για έκδοση κοινοχρήστων, ενώ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και τη διαχείριση πολυκατοικιών.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ένοικοι πολυκατοικιών επιλέγουν την σίγουρη λύση της ανάθεσης των καθηκόντων της διαχείρισης σε εξειδικευμένα γραφεία, κι απαλλάσσονται από το άγχος των ευθυνών, αφού τις ανάγκες της πολυκατοικίας τις αναλαμβάνουν ειδικοί.

Αυτό κάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό η εταιρεία «Βράνης». Το προσωπικό της καλύπτει τόσο την είσπραξη των κοινοχρήστων, όσο και την αντιμετώπιση των τρεχόντων προβλημάτων ή βλάβες που μπορεί να προκύψουν σε κάθε πολυκατοικία.

Την επιχείρηση του κ. Βράνη θα τη βρείτε στην οδό Αναπαύσεως 10 και Οικονόμου Τάξη γωνία. Τηλέφωνα – φαξ: 22510 22827, 54042/ κιν.: 6946284150.