Πετρέλαιο Θέρμανσης Βράνης: Εγγύηση και ποιότητα

Πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει φέτος η ζήτηση για  πετρέλαιο θέρμανσης, αφενός λόγω της παρατεταμένης καλοκαιρίας, και αφετέρου λόγω του ότι πέρυσι – για πρώτη φορά – η διανομή παρατάθηκε μέχρι τέλος Μαΐου, σε καλές τιμές, και έτσι πολλά νοικοκυριά έχουν φροντίσει  ήδη να φουλάρουν το λέβητά  τους και να έχουν αποθέματα για το ξεκίνημα του φετινού χειμώνα. 

Η επιχείρηση «Βράνης» στην Χρυσομαλλούσα, στην οδό Αναπαύσεως 10 (πίσω από την εκκλησία της Χρυσομαλλούσας) θα σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης, που θα εφοδιάσει το λέβητά σας, έγκαιρα και σε καλές τιμές.

Ο Ταρσίζιος Βράνης με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, εγγυάται την άμεση, ποιοτική και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας.

Είναι γνωστό ότι το πετρέλαιο αποτελεί από τις πιο ακριβές λύσεις θέρμανσης, όμως, παραμένει -και με διαφορά –  ο πλέον αποδοτικός τρόπος για να ζεστάνετε το σπίτι σας το χειμώνα. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που η τιμή του έχει αυξηθεί, η προμήθεια πετρελαίου αποτελεί μια σοβαρή υπόθεση. Η εταιρεία Βράνης, με το έμπειρο προσωπικό της, εγγυάται για την επαγγελματική, αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες και σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Διαχείριση πολυκατοικιών και έκδοση κοινοχρήστων

Παράλληλα το δυναμικό της επιχείρησης καλύπτει τις ανάγκες της πολυκατοικίας για έκδοση κοινοχρήστων, ενώ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και τη διαχείριση πολυκατοικιών.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ένοικοι πολυκατοικιών επιλέγουν την σίγουρη λύση της ανάθεσης των καθηκόντων της διαχείρισης σε εξειδικευμένα γραφεία, κι απαλλάσσονται από το άγχος των ευθυνών, αφού τις ανάγκες της πολυκατοικίας τις αναλαμβάνουν ειδικοί.

Αυτό κάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό η εταιρεία «Βράνης». Το προσωπικό της καλύπτει τόσο την είσπραξη των κοινοχρήστων, όσο και την αντιμετώπιση των τρεχόντων προβλημάτων ή βλάβες που μπορεί να προκύψουν σε κάθε πολυκατοικία.

Η εταιρεία Βράνης σας εύχεται έναν όμορφο και ζεστό χειμώνα με υγεία πάνω απ’ όλα.

Την επιχείρηση του κ. Βράνη θα τη βρείτε στην οδό Αναπαύσεως 10 και Οικονόμου Τάξη γωνία. Τηλέφωνα – φαξ: 22510 22827, 54042/ κιν.: 6946284150.