Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ «ΒΡΑΝΗΣ»: Εμπειρία και αξιοπιστία εδώ και 23 χρόνια

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τα πρώτα κρύα είναι εδώ, με τον χειμώνα να βρίσκεται προ των πυλών. Γι’ αυτό και η εξασφάλιση οικονομικής και αποδοτικής θέρμανσης είναι άμεση προτεραιότητα γι’ αυτή την εποχή. Την λύση την έχει η επιχείρηση «Βράνης», που εδώ και 23 χρόνια παρέχει υψηλές υπηρεσίες προμήθειας και διανομής πετρελαίου θέρμανσης και όχι μόνο, καθώς αναλαμβάνει και την διαχείριση πολυκατοικιών και την έκδοση κοινοχρήστων

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Ταρσίζιος Βράνης, μαζί με το έμπειρο προσωπικό του, βρίσκεται εδώ για να σας δώσει τις καλύτερες επιλογές θέρμανσης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Μάλιστα, όσοι προχωρήσουν στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, θα επωφεληθούν από τις πολύ χαμηλές τιμές λόγω εκπτώσεων που παρέχουν τα διυλιστήρια. 

Αναμφίβολα, λόγω της ενεργειακής κρίσης, το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές, μιας και πρόκειται μια επιλογή «value for money», συνδυάζοντας ποιότητα, αποδοτικότητα και εξοικονόμηση χρημάτων. 

Παράλληλα, η επιχείρηση «Βράνης» απαλλάσσει τους διαχειριστές των πολυκατοικιών από τα βάρη των ευθυνών τους, αναλαμβάνοντας την καθαριότητα της πολυκατοικίας, την έκδοση και διανομή των κοινοχρήστων, αλλά και την επιδιόρθωση τυχόν ζημιών ή βλάβης που μπορεί να προκύψει. Με άλλα λόγια, το πετρέλαιο θέρμανσης «Βράνης» σας «λύνει τα χέρια» και στη διαχείριση της πολυκατοικίας! 

Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τα ανταγωνιστικά πακέτα τιμών στο πετρέλαιο θέρμανσης ή και να απαλλαγούν από τα άγχη διαχείρισης της πολυκατοικίας, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με τον κ. Ταρσίζιο Βράνη αυτοπροσώπως στο κατάστημά του στην Χρυσομαλλούσα (οδός Αναπαύσεως 10 και Οικονόμου Τάξη γωνία, πίσω από την εκκλησία Χρυσομαλλούσας) ή να τηλεφωνήσουν στο τηλ./φαξ 22510 22827, 54042/ κιν.: 6946284150

spot_img

More articles

spot_img