Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παίξτε επιτέλους μπάσκετ…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΕΡΑ- ΑΙΟΛΙΚΟΣ

 

Η ώρα της στέψης στο πρωτάθλημα μπάσκετ των ανδρών έφτασε και σήμερα ένας εκ των Παπάδου, Γέρας και Αιολικού θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου. Μετά από μια μάλλον αδιάφορη σεζόν, φτάσαμε στο σημείο ο σημερινός τελικός να έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα της αθλητικής Λέσβου ακόμη και από ανθρώπους που δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με την “μπάλα με τα σπυριά” και το Κλειστό της Νεάπολης αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο.

Πολλά έχουν ακουστεί και ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από τους δυο πρώτους τελικούς που ανέδειξαν την απόλυτη ισορροπία στις νίκες, κυρίως για την διαιτησία, ωστόσο όλοι ελπίζουμε σήμερα ο τελικός να είναι αντάξιος ενός παιχνιδιού που θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς, και η διαιτησία να παίξει απλά ρόλο διαδικαστικό στην όλη ιστορία. Σίγουρα η προκατάληψη που υπάρχει δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστους ούτε παίκτες, ούτε προπονητές, ούτε και τους ίδιους τους διαιτητές, ωστόσο στο χέρι τους είναι απλά να αφήσουν στην άκρη όλα όσα έγιναν στα δυο παιχνίδια και να παίξουν επιτέλους μπάσκετ.

Γιατί μπάσκετ δεν είδαμε σε κανέναν από τους δυο πρώτους τελικούς, πέρα από κοκορομαχίες, αντεγκλήσεις, διαμαρτυρίες κτλ. Αγωνιστικά η Γέρα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιάννη Ζεστού, το δελτίο του οποίου κρατήθηκε μετά τον δεύτερο τελικό για διαμαρτυρία, απώλεια άκρως σημαντική για τους Γεραγώτες. Από την άλλη ο Αιολικός έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα, έχοντας κερδίσει τον δεύτερο τελικό, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του από τον οποίο αντλεί δύναμη, ενώ οι παίκτες του έχουν μεγαλύτερο κίνητρο αφού δεν έχουν πάρει ποτέ πρωτάθλημα.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img