Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Πήρε Κέντρο και Σαλτογιάννη!

Το παιδομάζωμα στον Αιολικό συνεχίζεται με τους κυανόλευκους να πραγματοποιούν ακόμη δύο μεταγραφές. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κέντρο και Παναγιώτη Σαλτογιάννη

Ο πρώτος είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος και στο ξεκίνημα της περιόδου ανήκε στο δυναμικό του Αίαντα Σαλαμίνας. Έχει φορέσει επίσης για δύο σεζόν τη φανέλα της Κέρκυρας, συμμετέχοντας στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Super League με την Κ20.

Αντίθετα ο 16χρονος Μυτιληνιός Σαλτογιάννης, είναι αμυντικός και έπαιζε στην RUSH Αναγέννηση Γέρας και παλαιότερα στον Αρίωνα Παλαιοκήπου. Μετά από αυτές τις δύο κινήσεις ο Αιολικός συνεχίζει να επενδύει σε ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές τόσο εντός όσο και εκτός Λέσβου.

  

Ένα μήνα έξω ο Βρονταράς, αρνητικά τα τεστ

Η ομάδα της Μυτιλήνης συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της επανέναρξης της Γ΄ Εθνικής στις 11 Απριλίου, όπου θα βρει το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου να υποδέχεται την Μικρασιατική. 

Τα καθιερωμένα εβδομαδιαία τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν παίκτες, τεχνικό επιτελείο και λοιπό προσωπικό, βγήκαν αρνητικά και έτσι οι κυανόλευκοι συνεχίζουν να είναι καθαροί από τον covid. Από κει και πέρα σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά ο Σπύρος Βρονταράς, ο οποίος έχει πρόβλημα στον μηνίσκο (σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ), θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα, με το ευτυχές στην υπόθεση να είναι ότι δεν υπέστη ολική ρήξη μηνίσκου. Επίσης ο Άλεξα Βουκομάνοβιτς, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική και θα μείνει εκτός για 10 – 15 μέρες.