Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ CAMBRIDGE: “Computer Studies” για μια επιτυχημένη καριέρα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το “Computer Studies” ιδρύθηκε το 2007 και είναι το μοναδικό για την πόλη της Μυτιλήνης Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Cambridge, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη Vellum Global Educational Services. 

Το Κέντρο Σπουδών Πληροφορικής παρέχει πιστοποίηση στην εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών τόσο σε Βασικές δεξιότητες (Word, Excel, Internet, Powerpoint, Access και Windows) όσο και σε εξειδικευμένες, όπως Photoshop, Dreamweaver, Flash, Cinema 4D, Προγραμματισμό γλώσσας C και C++, Autocad, Java, Php και πολλές άλλες. 

Τα προγράμματα σπουδών πραγματοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα, έως έξι ατόμων. Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσες με όλες τις σύγχρονες μεθόδους και υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων καθηγητών. 

Στόχος του Κέντρου είναι η υλοποίηση ευέλικτων προγραμμάτων, τα οποία ανταποκρίνονται στις αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής μας. Τα προγράμματα εκπαίδευσης είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου.  

Η επιτυχημένη πορεία του “Computer Studies Μυτιλήνης”, εγγυάται και εξασφαλίζει πλήρη  εγκλιματισμό στο δρόμο των εξελίξεων γιατί στηρίζεται στη μοναδική μεθοδολογία εκπαίδευσης, στην αφοσίωση και το προσωπικό ενδιαφέρον των εκπαιδευτών, στην χρήση νέων σύγχρονων τεχνολογιών εκπαίδευσης και στη δυνατότητα παροχής έγκυρων γνώσεων και πιστοποιήσεων.

Τα τμήματα διακρίνονται  σε Παιδικά, Εφηβικά, και Ενηλίκων.

Όλες οι επιλογές συνδυάζονται απαραίτητα με την απόκτηση πιστοποίησης του φορέα Vellum Global Educational Services, όπου η εξέταση γίνεται αποκλειστικά στη σχολή, διά ζώσης. Οι εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργούνται στο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο “Computer Studies Μυτιλήνης”, είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και αποδεκτές από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα. 

151 χώρες σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν και αποδέχονται τα “International Diplomas in IT Skills”, τα οποία είναι Cambridge Validated Awards. Το International Diploma Program in IT Skills είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα προγράμματα που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις για την εξάλειψη του ψηφιακού αναλφαβητισμού και την οικοδόμηση μίας ψηφιακής κοινωνίας. Τα Cambridge validated awards είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και απαραίτητα για την απασχόληση σε πολλές χώρες. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 22510 45495 και 6947 322810. E-mail: [email protected] ή επισκεφτείτε το χώρο του «Computer Studies Μυτιλήνης» που βρίσκεται επί της οδού Ερεσού 17, Μυτιλήνη.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img