Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Πλησιάζει η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη 33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο από τις 6 έως 16 Οκτωβρίου, με την τελετή έναρξης να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Η συνάντηση διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, και το θεατρόφιλο κοινό, θα μπορεί να απολαύσει παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Λέσβου! 

Όσον αφορά τις παραστάσεις των θιάσων του νησιού, αυτές είναι οι ακόλουθες:

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου

-22.30 «Η βαλίτσα» του Δημήτρη Δεμερτζή στο Θεατρικό Εργαστήρι Μυτιλήνης – Θεατρική Ομάδα Μυτιλήνης «Πασπαρτού»

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

-21.00 – «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθουρ Μίλερ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης – Θ.Ο.Μ. Άστεγοι

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

-20.30 – «Κάτω από το γαλατόδασος» του Ντύλας Τόμας, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης – Πολιτιστικό Κέντρο Φ.Ο.Μ. «Ο Θεόφιλος»

Τρίτη 11 Οκτωβρίου

-23:00 – «Ωραίος και σέξι» του Woody Allen στο Θεατρικό Εργαστήρι Μυτιλήνης – Θεατρικό Εργαστήρι της ΔΕΠΤΑ του Δήμου Μυτιλήνης

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου

-11:00 – Απόσπασμα από τον μονόλογο του Άκη Δήμου «Η Αναγνώριση», στο Αναγνωστήριο Αγιάσου – Θεατρική Ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

-21.00 – «Θεραπεία Αγάπης (Υπέροχα πλάσματα)» των Χατζηιωάννου και Λούκου (βασισμένο στην ισπανική ταινία toc toc) στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής – Ε. Θ.Ο. Καλλονής.

spot_img
- Advertisement -

More articles