Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πλούσιες δράσεις στο Book and Art!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η εβδομάδα που έρχεται, εκτός από τον πολιτικό απόηχο, θα έχει και έντονο πολιτιστικό και βιβλιοπωλειακό άρωμα. Συγκεκριμένα στην μεγάλη γιορτή των μικρών βιβλιοπωλείων “Little Bookstores Week”, μια δράση με συμμετοχές από δεκάδες βιβλιοπωλεία σε όλη τη χώρα, λαμβάνει και φέτος μέρος το βιβλιοπωλείο Book and Art. 

Πρόκειται για μία γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και βιβλιοφιλικές δράσεις. Το πρόγραμμα της εβδομάδας θα διαμορφωθεί ως ακολούθως:

  • Σήμερα Τρίτη 23 Μαΐου ο Χρήστος Χωμενίδης επιστρέφει με τη δίκη Σουάρεφ των εκδόσεων Πατάκη, στις 20.00, στην Κομνηνάκη.
  • Την Παρασκευή 26 Μαΐου το κοινό μπορεί να πάρει τη θέση των ιδιοκτητών του βιβλιοπωλείου έστω για λίγο. Αλήθεια πώς είναι να είσαι βιβλιοπώλης σήμερα;
  • Το Σάββατο 27 Μαΐου ο Φίλιππος Μανδηλαράς επισκέπτεται το Book and Art για δεύτερη φορά και παρέα θα γνωρίσουμε ένα μέρος της ελληνικής μυθολογίας σε μία διαδραστική παρουσίαση.

Εκ μέρους του βιβλιοπωλείου προσκαλούνται όλοι οι φίλοι του βιβλίου «να συμμετάσχουν στις δράσεις, μα ακόμη περισσότερο σας ζητάμε να στηρίξετε τα βιβλιοπωλεία της πόλης και της γειτονιάς σας. Μικροί φάροι που μεταλαμπαδεύουν όλο το φως που κρύβεται στα βιβλία».

spot_img

More articles

spot_img