Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Προσεχώς στο Σινέ-Αρίων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η ταινία «Γκοτζίλα X Κονγκ: Η νέα αυτοκρατορία»

Έρχεται στο Σινέ-Αρίων η προβολή της ταινίας «Γκοτζίλα X Κονγκ: Η νέα αυτοκρατορία». Η ταινία επιστημονικής φαντασίας και δράσης έχει διάρκεια 115 λεπττά και πρωτααγωνιστούν οι: Rebecca Hall, Kaylee Hottle, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Alex Ferns, Fala Chen, Rachel House, Mercy Cornwall, Cassie Riley, Jordy Campbell. Η υπόθεσή της έχει ως εξής: Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του “Γκοτζίλα vs. Κονγκ” με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξή τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

 

«The fall guy»

Ακόμη μια ταινία η οποία προσεχώς θα προβληθεί στις αίθουσες του Σινέ-Αρίων είναι η ταινία «The Fall Guy». Η ταινία περιπέτειας και δράσης αλλά και με αίσθηση του χιούμορ σε σκηνοθεσία David Leitch διαρκεί 126 λεπτά και πρωταγωνιστούν οι: Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, Stephanie Hsu, Teresa Palmer, Lee Majors, David Collins, Zara Michales, Daniel Nelson. 

Σύμφωνα με την υπόθεση: Είναι ένας κασκαντέρ, και όπως συμβαίνει σε όλους τους συναδέλφους του, τον ανατινάζουν, τον πυροβολούν, τον χτυπάνε με αυτοκίνητα, τον ρίχνουν από παράθυρα και τον πετάνε από δυσθεώρητα ύψη, όλα στο όνομα της διασκέδασης. Και τώρα, έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ. Τι μπορεί να πάει καλά;

spot_img

More articles

spot_img