Προσεχώς στο Σινέ-Αρίων η ταινία «Poor Things»

Προσεχώς στο Σινέ-Αρίων, σε πρώτη προβολή, η ταινία «Poor Things». H ρομαντική ταινία επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου, αποτελεί μια επανεκτέλεση του Φρανκενστάιν,  έχει διάρκεια 141 λεπτά και πρωταγωνιστούν οι: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Christofer Abbott, Damien Bonnard, Kathryn Hunter, Suzy Bemba και Mellanie Hubert. 

Η υπόθεσή της έχει ως εξής: «Η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter, μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter. Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn, έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία».

Επαναπροβολή της ταινίας «OpenHeimer»

Επανέρχεται η ταινία «OpenHeimer» για ακόμη μια φορά στο Σινέ-Αρίων. Η δραματική ταινία σε σκηνοθεσία του Christofer Nolan έχει διάρκεια 180 λεπτά και πρωταγωνιστούν οι: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey JR., Florence Pugh και Josh Hartnet. Η υπόθεσή της έχει ως εξής: «Η ιστορία του ρόλου του Τζούλιους Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στην ανάπτυξη της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου».

«Rock Dog 3: Battle the beat»

Προσεχώς στο Σινέ-Αρίων και η ταινία «Rock Dog 3: Battle the Beat». Η ταινία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία του Anthony Bell έχει διάρκεια 90 λεπτά και πρωταγωνιστούν οι: Graham Hamilton, Ashleigh Ball, Andrew Francis, Eddie Izzard, Diana Kaarina, Bethany Brown, Chiara Zanni, Brian Dobson. Σύμφωνα με την υπόθεση: «Αφού κάνει τον γύρο του κόσμου, ο Μπόντι παίρνει λίγο χρόνο και επιστρέφει στο χωριό του. Όταν μαθαίνει ότι η ομάδα κοριτσιών, K-9, δεν ξέρει ποιος είναι ο θρύλος της ροκ Angus Scattergood, αναγκάζεται να συμμετάσχει στο μουσικό διαγωνιστικό σόου, “Battle the Beat”, για να εμπνεύσει μια νέα γενιά ροκ σταρ».