Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Προσεχώς στο Σινέ-Αρίων

«Dune: Part Two»

Σε πρώτη προβολή η ταινία «Dune: Part Two» στο Σινέ-Αρίων. Στην επιστημονικής φαντασίας ταινία σε σκηνοθεσία Denis Villeneuve, με διάρκεια 166 λεπτά, πρωταγωνιστούν οι:  Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen Mckinley Henderson, Léa Seydoux

Η υπόθεσή της έχει ως εξής: «Στο τέλος του πρώτου μέρους, ο πλανήτης Αρράκις είναι το σκηνικό μιας άγριας επίθεσης – αποτέλεσμα μιας ίντριγκας μεταξύ του Αυτοκράτορα του Σύμπαντος και του λαού Χάρκονεν. Ο αρχηγός της οικογένειας πέθανε στη βίαιη σύγκρουση, ο γιος του Paul και η μητέρα του μπόρεσαν να δραπετεύσουν και να βρουν καταφύγιο στους Φρέμεν, τους ιθαγενείς του Αρράκις. Μαζί τους, ο Paul γνωρίζει την Χάνι την οποία παίρνει πλέον για σύζυγό του και η οποία του φέρνει ένα παιδί. Ενώ διδάσκει στους Φρέμεν νέες τεχνικές μάχης, μαθαίνει από αυτούς πώς να επιβιώνουν στην έρημο. Από τώρα και στο εξής ο Paul αυτοαποκαλείται Μουαντ’Ντιμπ. Το μπαχαρικό ενισχύει τις δυνάμεις της όρασης του Paul και γίνεται μεσσίας και ηγέτης για τους Φρέμεν. Τα οράματα του Paul απεικονίζουν έναν επικείμενο πόλεμο με τους Χάρκονεν και τον Αυτοκράτορα. Η μοίρα του σύμπαντος εξαρτάται από τον Paul και του Φρέμεν».

«Madame Web»

Σε πρώτη προβολή στο Σινέ-Αρίων και η ταινία δράσης και φαντασίας «MadameWeb». Σε σκηνοθεσία του S.J. Clarkson συμμετέχουν οι:  Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced, Celeste O’ connor, Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts, Adam Scott, Zosia Mamet. Σύμφωνα με την υπόθεση: «Σε μια ανατροπή των κλασικών ταινιών του συγκεκριμένου είδους, η ταινία Madame Web εξιστορεί την αυτοτελή ιστορία της γέννησης μιας από τις πλέον αινιγματικές ηρωίδες των εκδόσεων Marvel. Στο γεμάτο αγωνία θρίλερ πρωταγωνιστεί η Dakota Johnson στο ρόλο της Cassandra Webb, μιας διασώστριας με ικανότητες μέντιουμ. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες, που μαζί προορίζονται για ένα δυναμικό μέλλον… αν καταφέρουν να επιβιώσουν το θανατηφόρο παρόν».

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img