Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Προσφορές για τα μάτια σας μόνο!

To καλοκαίρι έφτασε, ο ήλιος δείχνει ήδη… τα δόντια του και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουμε σε αγορές που δεν έχουν άλλο στόχο από το να προστατεύσουμε τα μάτια μας, αλλά και ταυτόχρονα να προσθέσουμε πόντους στην καλοκαιρινή μας εμφάνιση! Σύμμαχός μας σε αυτό; Η Μαρία – Γαβριέλα Αντωνίου και το κατάστημα οπτικών και φακών επαφής eye.com στη Μυτιλήνη.

Στο κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα γυαλιών όρασης και ηλίου σε πολύ προσιτές τιμές, που ξεκινούν από τα 30 € και με εκπτώσεις που αρχίζουν από το 10% και φτάνουν έως και 60% σε επιλεγμένα προϊόντα. Και επειδή το καλοκαίρι ευνοεί τις δραστηριότητες, το eye.com διαθέτει επίσης ζευγάρια γυαλιών όρασης με πρόσθετους φακούς ηλίου, που απευθύνονται σε ιδιαίτερα δραστήρια παιδιά, τα οποία είναι ελαστικά, ανθεκτικά, με αυξομειούμενο κορδονάκι και έξτρα κορδόνι αθλητικών δραστηριοτήτων, ενώ αντίστοιχα μοντέλα υπάρχουν και για ενήλικες.

Οι προσφορές δεν λείπουν και για όσους και όσες επιλέξουν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα γυαλιά όρασης και να επιλέξουν φακούς επαφής. Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε σε προσφορά ζεύγος μηνιαίων φακών υδρογέλης και υγρό φακών 250 ml με μόλις 15 €, με αντίστοιχα συμφέρουσες επιλογές να υπάρχουν και για σετ φακών επαφής σιλικόνης, οι οποίοι είναι ακόμη καλύτερης ποιότητες.

Το κατάστημα  eye.com της Μαρίας – Γαβριέλας Αντωνίου από το 2005 προσφέρει με συνέπεια τα καλύτερα προϊόντα συνδυάζοντας, ποιότητα, αισθητική και ποικιλία επώνυμων πολυτελών προϊόντων και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές, με έξυπνες και σύγχρονες λύσεις… για τα μάτια σας μόνο!

Το eye.com βρίσκεται στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη 19 στη Μυτιλήνη και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα και τηλεφωνικά στο 2251044886.