Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Προσιτή γευστική πολυτέλεια στον τόπο μας

Το ξενοδοχείο «Elysion», λίγα λεπτά από το κέντρο της Μυτιλήνης, στις όμορφες εγκαταστάσεις του, δίπλα στη θάλασσα, είναι ιδανικό για τη χαλάρωσή μας, για τον καφέ, το ποτό, το φαγητό μας. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος υποδέχεται τους πελάτες του, διαμένοντες και μη, στους όμορφους χώρους του με σκοπό να προσφέρει απόλαυση και ξεχωριστή εμπειρία είτε στο πρωινό του, είτε στην υψηλή γαστρονομία. 

Πιο συγκεκριμένα, κάθε πρωί από τις 07:30 μέχρι τις 10:30 και τις Κυριακές μέχρι τις 11:00, μπορείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, συνοδεία καφέ της επιλογής σας. Διαλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα εδέσματα, αλμυρά και γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι από την έμπειρη ομάδα της κουζίνας του.  

Μια βουτιά στην πισίνα και ένα κοκτέιλ θα σας δώσει την αίσθηση ότι είστε διακοπές, ενώ μπορείτε να συνοδεύσετε τον παγωμένο καφέ σας με επιλογές από το Comfort Menu. 

Μετά τις 19:00, στο εστιατόριο «Room 201», στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου, απολαμβάνουμε γαστρονομικές προτάσεις, μεσογειακής κουζίνας σε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μενού με έμφαση σε τοπικά υλικά και μια ενδιαφέρουσα μείξη παράδοσης και καινοτομίας.  Ανοιχτά για όλο το καλοκαίρι, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μια ποιοτική έξοδο, ένα απολαυστικό πιάτο, ένα ποτήρι κρύο κρασί με θέα το Αιγαίο!