Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Προσλήψεις 30 Φυλάκων στο Μουσείο της Ακρόπολης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

To μουσείο της Ακρόπολης ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού ασφαλείας 30 ατόμων κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σύμβαση με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 8 μηνών.

Κάθε υποψήφιος οφείλει να υποβάλει:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42 Αθήνα, υπ’ όψιν κας Δήμητρας Λεμπέση (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 9000 900, εσωτ. 419, ώρες λειτουργίας Πρωτοκόλλου: 08.30 – 14.00).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία ταχυδρομικής σφραγίδας, που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι 28 Νοεμβρίου ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του νησιού μας.

 

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img