Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Προστασία από το κρύο το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι

Για περισσότερα από 40 χρόνια η επιχείρηση «ΤΕΝΤΕΣ ΣΙΜΕΛΗ» πρωτοπορεί στον τομέα της εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, προσφέροντας προτάσεις και λύσεις, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του επαγγελματία ή ιδιώτη. Ο Παράσχος Σιμέλης από το 2003 έχει αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, που ξεκίνησαν ο πατέρας του και ο θείος του από τη δεκαετία του ‘70 και με εφόδια τη γνώση και την εμπειρία συνεχίζει να ξεχωρίζει, φροντίζοντας ν’ ακολουθεί τις ανάγκες της εποχής, προσφέροντας ό,τι καινούργιο υπάρχει στον τομέα της σκίασης.

Έχοντας πετύχει συνεργασίες με τα κορυφαία ευρωπαϊκά και ελληνικά εργοστάσια του χώρου, σε τεντόπανα – ζελατίνες – περγκοτέντες και στόρια και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού, μπορεί να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Ιδιαίτερα τον χειμώνα οι νάιλον ζελατίνες είναι η ιδανική λύση – που δεν χρειάζεται οικοδομική άδεια – για να προστατεύσετε τον επαγγελματικό χώρο σας ή την κατοικία σας από τις καιρικές συνθήκες, το κρύο, τη βροχή και τον δυνατό αέρα. Οι ζελατίνες, όπως και οι τέντες, κατασκευάζονται από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά που καλύπτουν το χώρο και βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού προστατεύουν από το κρύο το χειμώνα και προσφέρουν δροσιά το καλοκαίρι. Η εταιρεία έχει πιστοποίηση και για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ».

Η επιχείρηση «ΤΕΝΤΕΣ ΣΙΜΕΛΗ» έχει επίσημη συνεργασία για το νησί με την κορυφαία στον χώρο της τέντας εταιρεία αυτοματισμών “SOMFY” και είναι μέλος της Ένωσης Τεντοποιών Ελλάδος. Εκτός από τις αρχικές τοποθετήσεις, η επιχείρηση αναλαμβάνει να επισκευάσει ή και να τροποποιήσει τις υπάρχουσες τέντες ή κατασκευές σας με το χαμηλότερο κόστος.

Τηλ. & Fax: 2251024523, Κιν: 6932214752, E-mail: [email protected], www.tentes-simeli.gr