Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ψαρρός Γ. – Ψαρρού Μ. Ο.Ε., για κορυφαία ποιότητα μαρμάρων και γρανιτών

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με έδρα την Παγανή Μυτιλήνης, η Ψαρρός Γ.- Ψαρρού Μ. Ο.Ε. αποτελεί τη μοναδική εταιρεία κοπής και επεξεργασίας όγκων μαρμάρων, γρανιτών και πέτρας στο Βόρειο Αιγαίο. Έχοντας ιστορία 150… χρόνων (!) η εταιρεία εμπορίου και επεξεργασίας μαρμάρου και γρανίτη έχει αναλάβει την προμήθεια υλικών για σπουδαία έργα της Λέσβου, όπως το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, τις Φοιτητικές Εστίες Μυτιλήνης, το παλιό και το νέο αεροδρόμιο, ενώ αυτή την περίοδο έχει αναλάβει την νέα πτέρυγα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (τελάρο, μονόλαμο, μουρελομηχανή, κόπτες, φρέζα, μηχανές λείανσης), η εταιρεία Ψαρρός Γ. – Ψαρρού Μ. Ο.Ε. έχει βραβευτεί από το Επιμελητήριο Λέσβου ως η μεγαλύτερη επένδυση στο Βόρειο Αιγαίο.

Δυνατότητες και υλικά

Η εταιρεία συνεργάζεται με όλα τα λατομεία της Ελλάδας καθώς και ορισμένα του εξωτερικού. 

Ιδιαίτεροι συνεργάτες της είναι τα λατομεία μαρμάρων Καβάλας, Βεροίας, Θάσου, Ξηροποτάμου, Κοζάνης, Ιωαννίνων και Διονύσου, ενώ είναι οι μοναδικοί προμηθευτές του μαρμάρου Μυτιλήνης.

Ανάλογα με τις ανάγκες, η εταιρεία Ψαρρός Γ.- Ψαρρού Μ. Ο.Ε. μπορεί να σας προμηθεύσει με μάρμαρο, γρανίτη και πέτρα σε μεγάλη ποσότητα με άριστη ποιότητα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για την επεξεργασία επιφανειών μαρμάρων, γρανιτών και πετρών με διάφορες μορφές, όπως λείανση, αντικέ, χτενιστό, σφυρήλατο και αδιαβροχοποίηση, το προσωπικό της εταιρείας σας εγγυάται άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img