Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους στο Balloni

Με σταθερή και συνεπή παρουσία στη Μυτιλήνη και σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των γονιών, ο παιδότοπος Balloni είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους ψυχαγωγίας της πόλης. Από το 2005 υπό τη διεύθυνση της Χρυσούλας Νταλαμπέκη έχει… μεγαλώσει ουσιαστικά αρκετές γενιές μικρών Μυτιληνιών, προσφέροντάς τους έναν ασφαλή χώρο για παιχνίδι για τους μικρούς και χαλάρωση για τους μεγάλους.

Στον παιδότοπο Balloni οι γονείς μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους να παίξουν στα πιστοποιημένα από τον ΕΒΕΤΑΜ παιχνίδια με την επιτήρηση του έμπειρου προσωπικού, την ίδια στιγμή που εκείνοι θα απολαμβάνουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους. Πέρα από την καθημερινή του λειτουργία, όμως, ο χώρος διατίθεται και για παιδικά πάρτι, με προσιτές τιμές και με πακέτα παροχών προσαρμοσμένα στις ανάγκες των γονιών. Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή, που… παραδοσιακά το Balloni διοργανώνει τις περίφημες χριστουγεννιάτικες και αποκριάτικες γιορτές του!

Για φέτος ο παιδότοπος άνοιξε ξανά τις πόρτες του από την 1η Οκτωβρίου και λειτουργεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με τα πρωτόκολλα που ισχύουν εκεί να είναι ακριβώς αυτά που ισχύουν και για τους χώρους εστίασης.  

Το Balloni βρίσκεται στην οδό Ναυμαχίας Έλλης 2 & Αρχιπελάγους, στην Επάνω Σκάλα, και πολύ κοντά στον παιδότοπο μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης. Είναι ανοικτά καθημερινά από τις 17:00 (εκτός της Πέμπτης), ενώ κάθε Σαββατοκύριακο λειτουργεί από τις 10:00 το πρωί.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον παιδότοπο Balloni στο 2251024100 και στο 6942653410.