Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

“Στον τόπο” 53χρονος στην Ερεσό

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 53χρονος αγρότης στην περιοχή της Ερεσού, όταν χθες τα ξημερώματα έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε πέφτοντας πάνω σε δέντρο, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία, η οποία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εμπλοκής άλλου οχήματος στο συμβάν, καθώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως ο 53χρονος οδηγούσε το μηχανάκι του και για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο πέφτοντας πάνω σε δέντρο.

Το συμβάν σημειώθηκε μεταμεσονύκτιες ώρες Δευτέρας προς Τρίτη όταν ο άτυχος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του με το δίκυκλο, το οποίο δεν ήταν μεγάλου κυβισμού, αλλά πρόκειται για παλιό μηχανάκι, όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι αγρότες στα χωριά.

Ο εκλιπών διέμενε στην Ερεσό με την σύζυγό του (δεν είχε παιδιά), ενώ οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για έναν βιοπαλαιστή που συνήθως κινούνταν με ένα τρακτέρ που είχε για το χωράφι του, να όμως που το δίκυκλο ήταν αυτό που του στέρησε τη ζωή. Όπως προβλέπεται γι’ αυτές τις περιπτώσεις, κατά τη διαδικασία της νεκροψίας προωθείται ειδική εξέταση για να διαπιστωθεί η περιεκτικότητα οινοπνεύματος στο αίμα του (με άλλα λόγια να φανεί αν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ άνω του επιτρεπτού ορίου).

Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν άλλα δύο τροχαία ατυχήματα στην περιοχή της Ερεσού, το ένα έγινε στη Σκάλα με σοβαρό τραυματισμό δικυκλιστή, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή.