Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΦΟΙ Ν. ΚΟΡΑΚΑ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Έκαστος στο είδος του…

 Από τα μεγαλύτερα, αν όχι και το μεγαλύτερο συνεργείο στη Λέσβο, είναι οι εγκαταστάσεις της εταιρείας Αφοί Ν. Κόρακα στην Παγανή της Μυτιλήνης, διαθέτοντας όλο τον σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό για το σέρβις και την επισκευή των αυτοκινήτων. Αν και η εταιρεία είναι περισσότερο γνωστή για την εξειδίκευσή της στα αυτοκίνητα Mercedes-Benz και Ford για τα οποία υπάρχει πλήρης γκάμα ανταλλακτικών, στο συνεργείο γίνεται συντήρηση και επισκευές από υπεύθυνα χέρια στα αυτοκίνητα όλων των κατασκευαστών και μάλιστα σε ιδιαίτερα λογικές τιμές, ώστε να μην χρειάζεται να αναβάλλετε το σέρβις του αυτοκινήτου σας. Στο ίδιο συνεργείο γίνεται συντήρηση και επισκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων και μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως ταξιδεύουν στη Μυτιλήνη γι’ αυτό το σκοπό αυτοκίνητα και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, καθώς η εταιρεία Αφοί Ν. Κόρακα διαθέτει ένα από τα καλύτερα “δυναμόμετρα” στην Ελλάδα για την αξιόπιστη μέτρηση της ισχύος του κάθε κινητήρα, ενώ δραστηριοποιείται και στα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

dsc06213Στους άνετους χώρους του συνεργείου, εκτός από την φιλική εξυπηρέτηση και την προσήλωση του τεχνικού επιτελείου στο στόχο για ασφαλή και απροβλημάτιστη κίνηση του αυτοκινήτου σας για πολλά χιλιόμετρα, εκτός από τα ανταλλακτικά, την επισκευή, τη συντήρηση και το σέρβις, θα βρείτε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επώνυμα ελαστικά για το αυτοκίνητό σας που είναι απαραίτητα για την ασφαλή κίνηση τώρα το χειμώνα.

dsc06214Ορυκτέλαια διάφορων εταιρειών, φίλτρα, επισκευές και καθαρισμοί μπεκ βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων και γενικά ό,τι έχει σχέση με την κίνηση και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σε ένα “πακέτο” υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με την τήρηση αρχείων για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πότε και τι αλλάξατε στο όχημά σας. Πάντα υπό την σωστή καθοδήγηση του Τάσου και του Κώστα Κόρακα για να κάνετε τις πιο συμφέρουσες οικονομικά επιλογές.

Αφοί Ν. Κόρακα,  5ο χλμ. Μυτιλήνης – Καλλονής

Τηλ. (22510) 46965

Φαξ  (22510) 44459.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img