ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ “LESVOS ALARM” ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΙΩΤΕΛΛΗ Για να κοιμάστε ήσυχοι όλο το 24ωρο

Πριν από μερικά  χρόνια αν κανείς μας έλεγε εδώ στο νησί ότι θα πρέπει να κλειδαμπαρώνουμε τις πόρτες των σπιτιών και των επιχειρήσεών μας, ότι θα πρέπει να τοποθετούμε κάμερες για να νιώθουμε πιο ασφαλείς, ότι θα πρέπει να βάλουμε συναγερμούς και να λάβουμε τέλος πάντων πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, σίγουρα θα τον κοιτούσαμε απορημένοι. Σήμερα όμως όλα αυτά που κάποτε έμοιαζαν ως κακόγουστο αστείο είναι η πραγματικότητα και, δυστυχώς, όσοι δεν τα ακολουθούν κινδυνεύουν. Το γιατί δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς, το ξέρετε και το ακούτε καθημερινά.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει οι περισσότεροι να απευθυνθούμε σε επαγγελματίες του είδους και να προστατεύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας. Η εταιρεία “Lesvos alarm” του Γρηγόρη Χιωτέλλη, εξειδικευμένη στις πωλήσεις και εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, καταγραφικών, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, πυρανίχνευσης, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και ηλεκτρονικών μηχανών γραφείου είναι η ιδανική λύση. Μετά από 19 χρόνια λειτουργίας έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της τοπικής αγοράς στις τηλεπικοινωνίες, το οποίο και διαρκώς αυξάνει. Το επίπεδο ασφαλείας που προσφέρει ένα σύστημα συναγερμού εξαρτάται από την ποιότητα των υλικών που το αποτελούν, αλλά και από την σωστή και ολοκληρωμένη εγκατάσταση μετά από μελέτη του χώρου που πρόκειται να προστατευθεί.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας σχεδιάζουν επί τόπου την καλύτερη λύση με πρόβλεψη για τα πιθανά ευαίσθητα σημεία κάθε χώρου, αλλά και τις ανάγκες του πελάτη είτε πρόκειται για συναγερμό σε σπίτι, είτε σε επαγγελματικό χώρο. Χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας τα οποία όμως είναι εύχρηστα και λειτουργικά, έτσι ώστε με σύντομη εκπαίδευση οι χρήστες του συστήματος ασφαλείας που εγκαθιστούν να μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες.

Είναι δυνατή η εγκατάσταση σε χώρους όπου έχουν προβλεφθεί και τοποθετηθεί κατάλληλα καλώδια (χώροι όπου έχει γίνει προεγκατάσταση καλωδίων με την κατασκευή ή ανακαίνιση), αλλά και σε χώρους όπου δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές με τοποθέτηση καλωδίων από την εταιρεία. Συνδυάστε ένα σύστημα ασφαλείας με ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης access control, έτσι ώστε να περιορίσετε την πρόσβαση καθ’ όλο το 24ωρο σε χώρους με πολύτιμα αντικείμενα.

Στην εταιρεία του κ. Χιωτέλλη θα βρείτε εκτός από συστήματα ασφαλείας, κάμερες, καταγραφικά, τηλεφωνικά κέντρα, θυροτηλεοράσεις, ταμειακές μηχανές και ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα στην Αρίωνος 16, να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22510- 47133 ή να επισκεφτείτε το site http://www.lesvosalarm.gr για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες.