Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 27 χρόνια προσωπικής σχέσης με τους πελάτες

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Το σούπερ-μάρκετ Μυτιλήνη στη Χρυσομαλλούσα αποδεικνύει καθημερινά πως είναι κάτι παραπάνω από συνοικιακό κατάστημα. Είναι μια επιχείρηση, που στις σχεδόν τρεις δεκαετίες λειτουργίας της έχει χτίσει σε γερά θεμέλια τη σχέση της με τους πελάτες, που τους γνωρίζουν… με το μικρό τους όνομα! Και πώς όχι, όταν πολλοί από αυτούς συνεχίζουν να κάνουν τα ψώνια τους από το κατάστημα, ακόμη και αφού μετακόμισαν και ζουν πλέον εκτός Μυτιλήνης σε άλλες περιοχές του νησιού, και όταν η επιχείρηση λειτουργεί ως επί το πλείστον με σταθερό προσωπικό, με υπαλλήλους που δουλεύουν εκεί ακόμη και 25 χρόνια.Το σούπερ-μάρκετ Μυτιλήνη άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Σεπτέμβριο του 1995 και έκτοτε λειτουργεί χωρίς διακοπή στον ίδιο, ιδιόκτητο χώρο. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τον Γιώργο Ευαγγελίδη και τον πεθερό του Στρατή Κουφόπουλο, ενώ τα τελευταία χρόνια με αυτή ασχολείται και η 3η γενιά της οικογένειας, ο γιος του κ. Ευαγγελίδη, Κωνσταντίνος. Η οικογένεια με μεράκι έστησε ένα κανονικό σούπερ-μάρκετ που δεν εξυπηρετεί μόνο την ευρύτερη περιοχή της Χρυσομαλλούσας, αλλά και με τηλεφωνικές παραγγελίες και με διανομή κατ’ οίκον, πελάτες από πολλές άλλες περιοχές της πόλης, όπως ο Συνοικισμός και η Επάνω Σκάλα.Στο κατάστημα, πέραν όλων των ειδών που μπορεί να βρει κανείς σε ένα σούπερ-μάρκετ, έντονη είναι στα ράφια του η παρουσία προϊόντων ντόπιων παραγωγών και συνεταιρισμών. Εκεί θα βρείτε τα εξαιρετικά προϊόντα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου (το φημισμένο παγωτό του, τις πίτσες και τα σφολιατοειδή), του Συνεταιρισμού Γυναικών Μεσοτόπου με τα υπέροχα γλυκά τους, αλλά και της Αγίας Παρασκευής, όπως βέβαια και άλλα προϊόντα ντόπιων παραγωγών (μαρμελάδες, μέλι, τυροκομικά, οπωροκηπευτικά, βιολογικά προϊόντα κλπ.) και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.

«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, να έχουμε στο κατάστημά μας ντόπια προϊόντα και φέρνουμε προϊόντα από παραγωγούς εκτός νησιού, μόνο για τις περιπτώσεις που κάτι δεν παράγεται στη Λέσβο», μας λέει ο κ. Γιώργος Ευαγγελίδης.

Το σούπερ-μάρκετ Μυτιλήνη βρίσκεται στην οδό Γοργοποτάμου, στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας, στη Μυτιλήνη και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα και για τηλεφωνικές παραγγελίες για παράδοση κατ’ οίκον στο 2251 046326.

spot_img
Προηγούμενο άρθροHello Africa…
Επόμενο άρθροΜΠΑΣΚΕΤ: Στέψη ή παράταση;
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις