Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

Στα Βατερά ο Γιάννης Πλούταρχος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στα Βατερά θα παραθερίσει για λίγες μέρες ο Γιάννης Πλούταρχος και η οικογένειά του, φιλοξενούμενοι του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Γιάννη Μουτζούρη, με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Λέσβο για την αυριανή μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Θεοφάνους, στο Γήπεδο της Μυτιλήνης! Με αυτόν τον τρόπο, ο αγαπημένος τραγουδιστής θα προσπαθήσει να στηρίξει έμπρακτα την περιοχή και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφτεί και άλλα σημεία του νησιού.

«Από την πρώτη στιγμή, που έμαθε για την καταστροφή που υπέστη η περιοχή των Βατερών με τις πρόσφατες πυρκαγιές, ο Γιάννης Πλούταρχος εξέφρασε την επιθυμία να κάνει λίγες μέρες διακοπές εκεί, μαζί με την οικογένειά του, να επισκεφτεί επιχειρήσεις της περιοχής και, όσο μπορεί, να στηρίξει και αυτός την προσπάθεια που γίνεται για να ανακάμψουν» σημειώνει στα «ΝΕΑ της Λέσβου» ο κ. Μουτζούρης, που όπως λέει λόγω της γνωριμίας που έχει με τον σπουδαίο ερμηνευτή, θα τους φιλοξενήσει ο ίδιος στο σπίτι που διατηρεί εκεί. 

Σύμφωνα με τον κ. Μουτζούρη, ο Γιάννης Πλούταρχος και η οικογένειά του θα μείνουν στα Βατερά και θα πραγματοποιήσουν και άλλες κοντινές εξορμήσεις για ένα διάστημα 3-4 ημερών, αρχής γενομένης από την Πέμπτη, την επομένη δηλαδή της μεγάλης συναυλίας της Τετάρτης 17 Αυγούστου στο γήπεδο της Μυτιλήνης

Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη συναυλία κινδύνευσε να ακυρωθεί, λόγω των ζητημάτων που προέκυψαν με τις εργασίες στο γήπεδο, ωστόσο πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Πλούταρχος είχε βρεθεί στη Μυτιλήνη και είχε συναντηθεί με τον Δήμαρχο Στρατή Κύτελη στο γραφείο του – παρουσία και του Γιάννη Μουτζούρη – και συζήτησαν για το ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά. «Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια συναυλία, σε μια όμορφη μουσική βραδιά μετά από τρία χρόνια που έχω να έρθω εδώ, για να περάσουμε καλά, να διαφημίσουμε τον τόπο, να μας μείνει αξέχαστη η συναυλία σε όλους όσους συμμετέχουμε σε αυτό», είχε σχολιάσει τότε ο Γιάννης Πλούταρχος στα «ΝΕΑ της Λέσβου».

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img