Σταύρος Μπαντζής: Ο πολύτιμος συνεργάτης σας στην καθαριότητα

Με πάνω από δεκαπέντε χρόνια στο χώρο, ο Σταύρος Μπαντζής είναι ο συνεργάτης που χρειαζόμαστε για κάθε είδους καθαρισμό στον χώρο μας. Από το 2005 με το ξεκίνημα της ατομικής του επιχείρησης και με την επέκταση των δραστηριοτήτων του από το 2017, με την ίδρυση της S.B. Cleaning Services – Σταύρος Μπαντζής, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για κάθε ανάγκη.

Η εταιρεία ειδικεύεται στις υπηρεσίες βιολογικών καθαρισμών επίπλων (σκαμπό, καθίσματα, πολυθρόνες, καναπέδες κλπ.), στρωμάτων, χαλιών και μοκετών σε πολύ προσιτές τιμές, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ειδικά πακέτα καθαρισμού σαλονιών. Πρόκειται για μια εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία, καθώς πέρα από τους επίμονους λεκέδες, ο βιολογικός καθαρισμός – με 100% βιοδιασπώμενα και βιολογικά υλικά – εξασφαλίζει την απόλυτη απαλλαγή από κάθε είδους μικροοργανισμούς (ακάρεα κλπ.), που είναι υπεύθυνοι για αλλεργίες, αλλεργικό άσθμα και άλλες ασθένειες.

Η S.B. Cleaning Services – Σταύρος Μπαντζής δραστηριοποιείται και στις αποψιλώσεις χόρτων σε μεγάλες ή μικρές εκτάσεις. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν το κόψιμο των χόρτων με ειδικά χορτοκοπτικά μηχανήματα, τη συσσώρευση και την αποκομιδή των απορριμμάτων, που προκύπτουν, με στόχο τον έγκαιρο καθαρισμό των χώρων κυρίως πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία, ιδιαίτερα αυτή την εποχή στο πλαίσιο της (αυτο)προστασίας για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς.

Επιπλέον, η εταιρεία του κ. Μπαντζή αναλαμβάνει τους καθαρισμούς χώρων: Από ένα σπίτι, τα γραφεία μιας επιχείρησης ή ιατρεία και εργαστήρια παντός τύπου, έως και ολόκληρα κτίρια, όπως πολυκατοικίες, φροντιστήρια κλπ. 

Επικοινωνία

Τα γραφεία της S.B Cleaning Services – Σταύρος Μπαντζής βρίσκονται στη Χρυσομαλλούσα, στην οδό Χρυσομαλλούσης και Πρωτοπάτση στη Μυτιλήνη. 
Τηλ. Επικοινωνίας 2251032543 και 6987911976 
Email: [email protected]