Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

ΣΤΕΦΑΝΗΣ: «Δεν είμαι λαμόγιο, δεν σας θυμήθηκα τώρα στις εκλογές»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Τα εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου στις Κολώνες της Μυτιλήνης πραγματοποίησε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Αλκιβιάδης Στεφανής. Απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους εξέπληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι λαμόγιο, δεν σας θυμήθηκα τώρα για τις εκλογές», θέλοντας με αυτή την φράση να τονίσει ότι δεν εμφανίστηκε στο παρά 5’ των εκλογών για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών και μετά να τους ξεχάσει. 

Η αναφορά αυτή του κ. Στεφανή δείχνει την προσπάθεια που κάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης να κερδίσει χαμένο έδαφος μπροστά στον αντίπαλό του Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος βρίσκεται στα νησιά μας καθώς ασκεί διοίκηση από την Περιφέρεια, ενώ είχε επαφές και τα προηγούμενα χρόνια με τους αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς από τη θέση του Καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ο κ. Στεφανής κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν την υποψηφιότητά του σημειώνοντας ότι στο τέλος της επόμενης περιφερειακής θητείας θα έχουν περάσει μαζί «πέντε υπέροχα χρόνια», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Εδώ με επισημότητα κόβουν την κορδέλα

Για τα εγκαίνια ο κ. Στεφανής τήρησε με «στρατιωτική ευλάβεια» το πρόγραμμα, καθώς ξεκίνησαν ακριβώς στις 8 το βράδυ χωρίς καθυστέρηση και ο ίδιος με τη σύντομη ομιλία του φρόντισε να μην κουράσει. Δίπλα του βρισκόταν ο Βουλευτής, Χαράλαμπος Αθανασίου, στον οποίο μάλιστα αναφέρθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, καθώς όπως είπε «με τη βοήθειά του» (σ.σ. και τον ίδιο ως Περιφερειάρχη) «τα νησιά του Βορείου Αιγαίου μπορούν να επιτύχουν καλύτερες συνθήκες».

Ο αγιασμός στο Εκλογικό Κέντρο έγινε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Μυτιλήνης, Αρχιμανδρίτη Ιάκωβο και ιερείς της Μητρόπολης που μετέφεραν τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιακώβου.

Εκτός από υποψηφίους του συνδυασμού του κυρίου Στεφανή, την ηγεσία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, παρών ήταν και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, όπως και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένης Χατζηγιάννης.

spot_img
- Advertisement -

More articles