Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Στιγμές» από την Θεατρική Ομάδα ΦΟΜ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η θεατρική παράσταση «Στιγμές» από την Θεατρική Ομάδα του ΦΟΜ ανοίγει την αυλαία το Σάββατο 20/4 και για ακόμη δύο μοναδικές παραστάσεις, την Κυριακή 21/4 και την Δευτέρα 22/4 στις 8 και μισή το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Προπώληση εισιτηρίων στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου: Πέμπτη 18/4: πρωί 10:00 – 1 μ.μ. και 6 – 8 απόγευμα. Παρασκευή 19/4: πρωί 10:00 – 1 μ.μ. και 6-8 απόγευμα. Σάββατο 20/4: πρωί 10:00 – 1 μ.μ. και 6-8 απόγευμα. Κυριακή 21/4: πρωί 11:00 – 1 μ.μ. και 6-8 απόγευμα. Τιμή εισιτηρίων:10 ευρώ, φοιτητικό 5 ευρώ.  

Λίγα λόγια για το έργο

Στο πλαίσιο της Γ΄ Πολιτιστικής Άνοιξης 2024 ο ΦΟΜ παρουσιάζει τις «Στιγμές» με τη συμμετοχή 20 και πλέον ηθοποιών, τραγουδιστών και λοιπών συντελεστών. Στις «Στιγμές» το κοινό θα παρακολουθήσει 12 μικρές ιστορίες που με ρεαλισμό και χιούμορ εξερευνούν το θέμα του έρωτα και της αγάπης. 22 ηθοποιοί διαπραγματεύονται καταστάσεις όπως η στοργή, η απιστία, η χαρά, η προσδοκία, το σεξ, η παρεξήγηση, η ελπίδα, η βία, η αλήθεια… Η παράσταση αποφεύγοντας τους διδακτισμούς δίνει την ευκαιρία στους θεατές να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα πάνω σε καίρια ερωτήματα της καθημερινής μας ζωής. 

Συντελεστές 

  • Σκηνοθεσία: Αντρέας Σεφτελής
  • Κοστούμια: Βάνια Λουκίδη
  • Επιλογή μουσικής: Μαρία Γερούλια
  • Σκηνικά, φωτισμοί: Αντρέας Σεφτελής
  •  Φωτογραφικό υλικό: Σπύρος Παυλής

Τραγουδούν επί σκηνής: Μαρία Σεϊτανίδου, Ελένη Σιαμέτη, Gianluca Spilotros 

Παίζουν: Πετρούλα Χατζέλη, Gianluca Spilotros, Ειρήνη Δημητρίου, Μπέττυ Δερεδίνη, Στρατής Καφαλούκος, Ελένη Σιαμέτη, Άννα Τσαμουρά Γεωργία Σαλεβουράκη, Δημήτρης Καμπάς, Βάλεια Τζαννέτου, Αιμιλία Τικούδη, Δήμητρα Εμμανουήλ, Μαρία Τεμπέλη, Κώστας Σταμόπουλος, Όλγα Χιώτη, Μαρία Γερούλια, Χρήστος Σίμος, Ταξιάρχης Φανάρας, Νίκη Κεραμέκη, Λήδα Τέγου, Ντέσσυ Κομνηνού, Μαρία Σεϊτανίδου. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img