Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Στήριξη από Αλεξανδρή και τρόφιμα από Μπουρνού

Τη δέσμευση για τη στήριξη του Συλλόγου σε ό,τι μπορεί να βοηθήσει έλαβε από την Δήμητρα Αλεξανδρή, η πρόεδρος των Πασχόντων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Ταξιαρχούλα Ψαρρού, κατά τη συνάντηση που είχε με την Αντιδήμαρχο. 

Κατά τη συνάντηση η κ. Ψαρρού ενημέρωσε την κ. Αλεξανδρή για θέματα στα οποία μπορεί να βοηθήσει ο Δήμος, αν και από το προηγούμενο διάστημα η Αντιδήμαρχος είχε επαφή με τον Σύλλογο και η συνεργασία των δύο πλευρών φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό κλίμα. «Ευχαριστούμε πολύ την κ. Αλεξανδρή που πάντοτε στέκεται κοντά στους πάσχοντες και φίλους με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και βασιζόμαστε στην άψογη και παραγωγική συνεργασία του Συλλόγου μας με την Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού», είπε η κ. Ψαρρού.

Τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που διατέθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Συγκίνηση όμως προκάλεσε στο Σύλλογο και η ενέργεια που έκανε ο Βουλευτής Γιάννης Μπουρνούς να διαθέσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα μέλη που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Ψαρρού είχε συναντήσει τον κ. Μπουρνού το προηγούμενο διάστημα, ενημερώνοντάς τον για την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετά μέλη του Συλλόγου. Ο βουλευτής μέσα σε λίγες ημέρες ανταποκρίθηκε παρέχοντας 25 τσάντες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία δόθηκαν σε μέλη του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Πασχόντων και Φίλων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Μυτιλήνης ευχαριστεί τον Βουλευτή και την «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης» ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου. «Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες σε εσάς που στέκεστε δίπλα μας, αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου μας για στήριξη, βοήθεια και ενίσχυση των πασχόντων, των μελών και των οικογενειών και των φροντιστών τους και θέλουμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι “ενωμένοι είμαστε πάντα πιο δυνατοί”», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.