Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Στήριξη για τη Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τη διάθεση συνεργασίας στην προσπάθεια της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνών Θιάσων Αιγαίου για τη διοργάνωση της «33ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου» εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αναστασία Αντωνέλλη, κατά τη συμμετοχή της χθες στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής της εκδήλωσης.

Ειδικότερα, η κ. Αντωνέλλη, στο πλαίσιο των προτάσεων που κατέθεσε, έκανε γνωστό στους παριστάμενους ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει την βούληση να ικανοποιήσει το αίτημα της Ομοσπονδίας με συνεισφορά στα έξοδα που απαιτούνται για την φιλοξενία των θεατρικών ομάδων, το διάστημα που θα είναι στο νησί της Λέσβου.

«Η Περιφερειακή Αρχή πιστεύοντας στις συνεργασίες με όσους φορείς το επιθυμούν, θα είναι στο πλευρό της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, ειδικά τώρα που ο Γενικός Γραμματέας κ. Κουτουλάκης, ένας νέος άνθρωπος, χωρίς αγκυλώσεις με όραμα και διάθεση δουλειάς, αναβαθμίζει με πράξεις τον ουσιαστικό  ρόλο που έπρεπε και πρέπει να έχει μια τόσο σημαντική δομή διοίκησης για το νησιωτικό μας χώρο», ανέφερε σε σχετική της ανακοίνωση η Αντιπεριφερειάρχης.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις