Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Στο χειρουργείο για τη μάχη της ζωής του ο πατέρας Κομνηνός Βράνης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τη μάχη για τη ζωή του από την οποία με τη βοήθεια των Αγίων της Εκκλησίας μας θα βγει νικητής δίνει αυτήν την ώρα στα χειρουργεία της Κλινικής Άγιος Λουκάς στη Θεσσαλονίκη ο πατέρας Κομνηνός Βράνης ο οποίος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για την αντικατάσταση βαλβίδων. Ο εφημέριος που είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε πολύ κόσμο αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα από βαλβιδοπάθεια και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και μάλιστα μία φορά με σοβαρή επιπλοκή από την οποία απειλήθηκε η ζωή του.  Ωστόσο ούτε μία στιγμή δεν εγκατέλειψε τους πιστούς που τον περιβάλλουν αναβάλλοντας συνεχώς το χειρουργείο για χρόνια. Τελικά φτάνοντας η κατάσταση του στο απροχώρητο οι γιατροί που τον παρακολουθούν τον ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος και έπρεπε να επισπεύσει την επέμβαση.

Πριν την αναχώρησή του με τον γιο του Ιάκωβο για την Θεσσαλονίκη, ο πατέρας Κομνηνός μετέβη στη Μονή Λειμώνος προσκυνώντας τις εικόνες και το λείψανο του Αγίου Ιγνατίου και λέγοντας: «Λίγο πριν την είσοδο μου σε λίγο, στο χειρουργείο για την επέμβαση στη καρδία, τη δική σου αύρα αισθάνομαι λατρεμένε Πατέρα και Άγιε μου να  περιλούζει την ύπαρξη μου και τη ζεστή δεσποτική σου αγκαλιά να γίνεται χειρουργικό κρεβάτι πάνω στο οποίο θα ξαπλώσω.

ΚΥΡΙΕ μου, σε όλη μου τη ζωή έθετα προτεραιότητα να γίνεται πάντοτε το δικό σου και όχι το δικό μου θέλημα.

Ας γίνει και σήμερα θεέ μου μόνο το δικό σου» ανέφερε ο ιερέας.

Ο πατέρας Κομνηνός πριν την είσοδό του στο χειρουργείο μετέφερε μέσω της εφημερίδας μας την αγάπη του σε όλους τους κατοίκους της ακριτικής περιοχής μας ενώ ο γιος του Ταρσίζιος που παραμένει στη Μυτιλήνη εκφράζει από τα Νέα της Λέσβου τις ολόθερμες ευχαριστίες της οικογένειας στην τοπική κοινωνία για τις αμέτρητες ευχές που έχουν δεχτεί.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img