Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

ΣΤΟ HARA YOGA CENTER: Ας γνωρίσουμε τον κόσμο της γιόγκα

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι ασχολούνται με την πρακτική της γιόγκα, καθώς έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστές περισσότερες μορφές πρακτικής της, με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να βρει αυτή που του ταιριάζει. Αυτό ακριβώς μπορείτε να κάνετε και στο νέο κέντρο γιόγκα, που άνοιξε στη Μυτιλήνη, το Hara Yoga Center.

Είτε αναζητάτε ένα μάθημα ήπιας πρακτικής, είτε την περισσότερο έντονη άσκηση, ή το μάθημα απλού διαλογισμού ή την εκμάθηση τεχνικών αναπνοής, στο Hara Yoga Center, με την καθοδήγηση της Χαράς Βερβέρη μπορείτε να χτίσετε ένα υγιές σώμα, να κατευνάσετε το πνεύμα και να ηρεμήσετε τον νου σας. Και αυτά σε ολιγομελή τμήματα με τα μαθήματα να απευθύνονται πραγματικά σε άτομα κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως της εξοικείωσής τους με τις τεχνικές της γιόγκα, φυσικά τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Ποιες είναι όμως, οι τεχνικές που μπορείτε να βρείτε στο Hara Yoga Center; Η Hatha Yoga αποτελεί τη βάση απ’ όπου ξεκίνησαν και όλα τα άλλα είδη, ως μια ήπια πρακτική που επικεντρώνεται στην σωματική υγεία και στην πνευματική ευεξία. Ήπια είναι και η Restorative Yoga, που οδηγεί τον ασκούμενο σε μια θεραπευτική εμπειρία με τη χρήση βοηθημάτων, όπως ιμάντες, τουβλάκια κ.ά. και εγγυάται ένα βαθύ επίπεδο χαλάρωσης.

Η Vinyasa Yoga, από την άλλη, είναι αρκετά πιο δυναμική και απαιτητική με έντονες εναλλαγές ασκήσεων, ενώ όλα τα είδη πρακτικής γυμνάζουν όλα τα μέλη του σώματος, βοηθούν στην ευλυγισία, ενδυναμώνουν τους μυς και βοηθούν στη σωστή στάση του σώματος.

Μπορείτε να βρείτε το Hara Yoga Center στην Π. Βοστάνη 10 και να επικοινωνήσετε με το κέντρο στο 2251055284 ή μέσω email στο [email protected] και να βρείτε επίσης τα κανάλια του στα κοινωνικά δίκτυα στο harayogacenter στο Instagram και ως Hara Yoga Center στο Facebook.

Μια επίσκεψή σας στο στούντιο μπορεί να σας βοηθήσει και να γνωρίσετε και να λατρέψετε τον κόσμο της γιόγκα, αρκεί να το κάνετε έγκαιρα όσο υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα τμήματα!