Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

ΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΣΥΜΕΩΝ»: Μεγάλη γκάμα κοσμημάτων για κάθε περίσταση

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σχεδόν δύο δεκαετίες «ζωής» μετρά το κοσμηματοπωλείο του Συμεών Κουδουνέλλη, που από πολύ μικρός αποφάσισε να αφοσιωθεί στο κόσμημα ακολουθώντας ένα παιδικό του όνειρο! Στο κατάστημα κοσμημάτων «ΣΥΜΕΩΝ» στην οδό Σαπφούς 7 στη Μυτιλήνη, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα κοσμημάτων για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, ρολόγια, αλυσίδες λαιμού, σταυροί, κορνίζες, εικόνες κ.ά., αλλά και χειροποίητα κοσμήματα εμπνευσμένα από τον Ταξιάρχη του Μανταμάδου και όχι μόνο. 

Η ενασχόληση του Συμεών Κουδουνέλλη με τον μαγικό κόσμο της αργυροχρυσοχοΐας ξεκίνησε το 1996, που σε ηλικία 15 ετών πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το όνειρό του και να μετακομίσει από τη Λέσβο και συγκεκριμένα από το γραφικό ορεινό χωριό της Αγιάσου στην Αθήνα για να σπουδάσει την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας. Τελειώνοντας την Σχολή του Νέου Ηρακλείου Αττικής και έχοντας πλέον το πτυχίο στα χέρια του, ξεκίνησε να δουλεύει για τα επόμενα 3 χρόνια σε γνωστά εργαστήρια της Αθήνας δίπλα σε έμπειρους και αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου. 

Έχοντας πλέον την απαιτούμενη εμπειρία και αυτοπεποίθηση, αποφασίζει να επιστρέψει στον αγαπημένο του τόπο με σκοπό να ανοίξει τα δικά του φτερά. Το 2004, σε ηλικία μόλις 23 ετών, ανοίγει το κατάστημά του στη Μυτιλήνη με την επωνυμία ΣΥΜΕΩΝ, όπου εκθέτει τις δικές του δημιουργίες και προσωπικές συλλογές. 

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας επιλέγοντας μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων, η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς. 

Το κοσμηματοπωλείο «ΣΥΜΕΩΝ» βρίσκεται στην οδό Σαπφούς 7 στη Μυτιλήνη, ενώ διατηρεί και ηλεκτρονικό κατάστημα στο www.symeonjewellery.gr. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο 22510 26990.

- Advertisement -

More articles

spot_img