Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Στο “In One Barbershop” το παραδοσιακό συναντά το μοντέρνο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τα τελευταία χρόνια, η περιποίηση έχει γίνει must τόσο για τον άνδρα όσο και για την γυναίκα. Κι αυτό είναι απόλυτα λογικό, εφόσον υπάρχουν μπαρμπέρικα, όπως το “In One Barbershop” του Γιάννη Παπαχίου, όπου η ανδρική περιποίηση αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό και πρωτοτυπία! 

Έχοντας ‘’θητεύσει’’ σε πολύ γνωστά κομμωτήρια και μπαρμπέρικα στην Αθήνα, ο κ. Παπαχίου αφοσιώθηκε στο ανδρικό κούρεμα, ανοίγοντας το Νοέμβριο του 2020, το δικό του μπαρμπέρικο, στην καρδιά της Μυτιλήνης (Ναυμάχου Παπανικολή 4), το οποίο συνδυάζει vintage στοιχεία με μοντέρνες πινελιές! 

Η διακόσμηση του χώρου, με το πράσινο να κυριαρχεί και το ‘’γήινο’’ ξύλο στους πάγκους, η πράσινη δερμάτινη καρέκλα, και ο ιδιαίτερος φωτισμός, δημιουργούν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για χαλάρωση. Μάλιστα, στο μαγαζί η μουσική είναι επίσης ξεχωριστή, αφού ο Γιάννης Παπαχίου επιλέγει κομμάτια της jazz, blues, soul, funk, folk, classic rock να τον συνοδεύουν την ώρα που δημιουργεί. 

Στο “In Οne Barbershop” παρέχονται υπηρεσίες κουρέματος, τριμάρισμα και περιποίηση στα γένια, καθώς και παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα. Όπως αποκαλύπτει και ο χώρος του μαγαζιού, η περιποίηση για τον Γιάννη Παπαχίου είναι μια ιεροτελεστία, όπως μάς λέει, αφού αφιερώνει αρκετό χρόνο στον κάθε πελάτη χωριστά, αντιμετωπίζοντάς τον ως μοναδικό πρόσωπο με τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες. 

Επιπλέον δεν είναι λίγες οι φορές σε περιστάσεις, όπως π.χ. γάμοι, που γαμπρός και κουμπάροι θα επιλέξουν το μαγαζί για την περιποίησή τους πριν την τελετή, συνδυάζοντας χαλάρωση και διασκέδαση, ενώ άλλες φορές ο Γιάννης Παπαχίου επισκέπτεται τον μέλλοντα γαμπρό στο σπίτι, για να γίνει το εθιμοτυπικό κούρεμα και ξύρισμα του γαμπρού. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο “In one Barbershop”, όπως υπόσχεται και το όνομά του, ο πελάτης θα τα βρει όλα, τόσο στις υπηρεσίες, όσο και στη διακόσμηση και την χαλάρωση, με την υπογραφή του Γιάννη Παπαχίου!

Για μια ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 22510 40702.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.00- 15.00 και 17.00- 21.00 και Τετάρτη, Σάββατο 09.00-16.00. 

Ακολουθήστε το “In One Barbershop” στο facebook και στο instagram: inOne_ Barbershop.

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img